Circle tuin kruk S

€ 350,00
2-3 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Circle tuinkruk S / taupe/Cane-line Soft Rope/39x52cm hxø
of direct naar

Productbeschrijving

De Circle tuinkruk S werd ontworpen door het eigen designteam van het merk Cane-line. Dit Deense merk is al dertig jaar bedreven in het maken van functionele en comfortabele meubels voor binnen en buiten. Het team achter het merk wil u op elke plek in en rondom huis alle comfort bieden en dat doen ze met royale meubelen die luxe uitstralen. De outdoor meubelen worden duurzaam gemaakt en vragen nauwelijks onderhoud. Ze zijn bovendien uitgerust met het QuickDry en Airflow systeem, zodat ze na een regenbui met een uurtje alweer droog zijn.

De Circle tuinkruk S is een compacte ronde tuinkruk die u er altijd gemakkelijk even bij pakt wanneer u extra gasten ontvangt. De kruk ontleent zijn naam aan het ringenpatroon waaruit hij is opgebouwd. Deze ringen zijn gemaakt van Soft Rope, een popypropyleen dat stevig is en dat ook bestand is tegen de invloeden van weer en wind. Door de rechte onderkant staat de kruk extra stabiel. De Circle tuinkruk S heeft een hoogte van 39 cm en een diameter van 52 cm en is verkrijgbaar in twee kleuruitvoeringen. De kruk is ook verkrijgbaar in maat L, met een hoogte van 43 cm en een diameter van 75 cm. De kruk weegt 7,4 kg.


Productdetails
Artikel-ID 275949
Fabrikant Cane-Line
Collectie Cane-line Circle
Kleurentaupe/Cane-line Soft Rope
MateriaalCane-line Soft Rope (polyprophyleen PP)
AfmetingHoogte: 39cm
Doorsnee: 52cm
Zithoogte: 39cm
Gewicht7.4kg

Technische productdetails
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Beige
Cane-Line
Circle tuin kruk L
2-3 weken
€ 610,00