Carl Hansen CH417 bijzettafel/tableautafel

€ 999,00
8-12 weken
4 people are also interested
1 ontwerp:
Carl Hansen CH417 bijzettafel/tableautafel / zwart/wit/eiken/laminaat/onderstel staal/Ø62cm/H 33cm/bruikbare verwijderbare bak aan beide zijden
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Carl Hansen CH417 bijzettafel/tableautafel is ontworpen door Hans J. Wegner voor het merk Carl Hansen. Dit in eenvoud ingenieuze en multifunctionele design uit 1970 blijft praktisch en oogstrelend tegelijk. Hans J. Wegner bewijst hier weer zijn creativiteit in houtbewerking en oog voor details, zoals de fraaie houten verbinding en handgreep in het omkeerbare en afneembare tafelblad/dienblad.

De ronde organische vormgeving en afwerking geven het minimalistische silhouet van de Carl Hansen CH417 bijzettafel/tableautafel zachtheid, het metalen onderstel zorgt voor frisheid en luchtigheid. De veilige opstaande rand is van eikenfineer, het tafelblad is van gelamineerd eiken met een verschillende kleur aan beide kanten zodat u kunt afwisselen. U tilt het blad met rand eenvoudig op door het houten verbindingsstaafje weg te halen.

De Carl Hansen CH417 bijzettafel/tableautafel is 33 cm hoog en heeft een diameter van 62 cm. De gekruiste buisframe van geborsteld staal met handig bevestigingshaakje is opklapbaar. Het ronde tafelblad is eenvoudig afneembaar via de houten handgreep en aan beide kanten te gebruiken als los dienblad. U heeft dus weinig opbergruimte nodig voor deze Carl Hansen CH417 bijzettafel/tableautafel. Door hem te combineren met een fauteuil van Hans J. Wegner uit onze Carl Hansen collectie versterkt u de esthetiek en de vintage sfeer.


Productdetails
Artikel-ID 260737
Fabrikant Carl Hansen
Designer Hans J. Wegner
Kleurenzwart/wit/eiken/laminaat
Materiaaleiken/laminaat, staal
AfmetingHoogte: 33cm
Doorsnee: 62cm
Duurzaamheid · Hout van FSC-gecertificeerde productie
· Verminderde verontreinigende belasting door het gebruik van lak op waterbasis 

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
8-12 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Zwart
  • Wit
Foscarini
Magneto LED leeslamp
2-3 weken
€ 569,00
  • Grijs
  • Geel
  • Zwart
Muuto
Rest 2-zits sofa
1-2 weken
vanaf € 3.449,00
OVP € 3.849,00
-10%