Due, La Pera zeefdruk

€ 299,00
Verwachte levering: 21-05-2024
3 people are also interested
1 ontwerp:
Due, La Pera zeefdruk / wit/groen/112x112cm bxh
of direct naar

Productbeschrijving

De Due, La Pera - Prent is in 1963 door Enzo Mari ontworpen voor Danese.

De oorspronkelijke oprichters van dit Italiaanse label waren Bruno Danese en Jacqueline Vodoz. Zij stelden zich in 1957 tot doel om tijdloze kantoor- en interieurartikelen te maken, die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn. Dat het bedrijf ruim 50 jaar later nog steeds relevant is zegt genoeg.

De Due, La Pera - Prent hoort bij een serie van zes grafische sierobjecten met herkenbare afbeeldingen van dieren en fruit. De ontwerper koos ervoor om deze prenten te voorzien van grote afmetingen, waarmee ze een niet te missen toevoeging zijn aan uw werkruimte, keuken of woonkamer. Dit specifieke design heeft een lengte en hoogte van elk 112 cm. Als materiaal is sterk en gekleurd papier van hoge kwaliteit gebruikt. U bevestigt de Due, La Pera - Prent eenvoudig met behulp van twee bijgeleverde pvc-strips.

Enzo Mari creëert kunst en designproducten, waaronder meubels, keramiek, speelgoed en wandversieringen. Hij heeft ook boeken gepubliceerd, en gaf les aan de TU van Milaan, de Universiteit van Parma en de kunstacademies van Berlijn en Wenen. Mari is met diverse werken vertegenwoordigd in het New Yorkse MoMA.


Productdetails
Artikel-ID 111236
Fabrikant Danese
Designer Enzo Mari
Kleurenwit/groen
Materiaalzeefdruk op Drop Jet papier
AfmetingLengte: 112cm
Breedte: 112cm

Levering & Retouren
Verwachte levering: 21-05-2024

Reviews

Het past

  • TransparentTransparent
Danese
Galapagos fotolijst
1-2 weken
vanaf € 165,00
  • Blauw
  • Beige
  • Geel
  • Zwart
Vitra
EA 104 Aluminium Chair armleunstoel
4-6 weken
vanaf € 1.980,00