Uno, La Mela zeefdruk

€ 299,00
1-2 weken
4 people are also interested
1 ontwerp:
Uno, La Mela zeefdruk / wit/rood/112x112cm bxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De minimalistische Uno, La Mela - Prent werd door de Italiaanse designer Enzo Mari ontworpen voor Danese Milano, een eveneens Italiaanse fabrikant van industrieel design voor het interieur.

De Uno, La Mela - Prent is een stilistische afbeelding van een enorme appel. De tweedimensionale appel met zijn donkere steeltje is gedrukt op papier. Eenvoud siert de mens, maar ondanks de schijnbare eenvoud van deze reproductie heeft u wel een schitterende blikvanger aan uw muur. De prent is vierkant en meet 112 cm bij 112 cm.

Deze prent is onderdeel van een serie van zes prenten van dezelfde designer. De serie genaamd Della Natura gaat uiteraard over de natuur en behalve dieren kent deze serie ook een peer. Deze past uitstekend bij uw Uno, La Mela - Prent. Dit duo van Enzo Mari aan uw muur is een verrijking in kleur en design van uw interieur. De prenten zullen goed in een woonkamer tot zijn recht komen, maar kunnen evengoed in een kantoor of ontvangstruimte.

Danese Milano produceert veel designs van Mari. Deze ontwerper heeft vier maal de Compasso d'Oro award ontvangen. Bij AmbienteDirect kunt u meer van deze designer vinden.


Productdetails
Artikel-ID 111234
Fabrikant Danese
Designer Enzo Mari
Kleurenwit/rood
Materiaalzeefdruk op Drop Jet papier
AfmetingLengte: 112cm
Breedte: 112cm

Levering & Retouren
1-2 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Het past

  • Wit
Danese
Due, La Pera zeefdruk
1-2 weken
€ 299,00
  • TransparentTransparent
Danese
Galapagos fotolijst
1-2 weken
vanaf € 165,00