Classic CL TPH3 toiletrolhouder

€ 167,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Classic CL TPH3 toiletrolhouder / chroom/BxHxD 14,5x10,5x6,5cm
of direct naar

Productbeschrijving

De elegante Classic CL TPH3 toiletrolhouder werd ontworpen en geproduceerd door het Duitse interieurbedrijf Decor Walther.

Decor Walther heeft ruim 45 jaar ervaring in het ontwerpen van woninginrichting en accessoires. Het Duitse label creëert alledaagse voorwerpen voor elk interieur, waarbij het accent ligt op een klassieke verfijndheid. De producten werden bekroond met diverse prestigieuze prijzen en veroverenden hun plekje op de internationale markt. Elke creatie wordt ontwikkeld volgens het concept van discrete luxe. De CL TPH3 - Toiletrolhouder is hier een voorbeeld van. Dankzij zijn tijdloze elegantie past dit fraaie ontwerp in tal van interieurstijlen.

De CL TPH3 - Toiletrolhouder is gemaakt van vernikkeld chroom en heeft een hoogglans afwerking. Door het gebogen ontwerp en de hoogglans afwerking is deze toiletrolhouder een smaakvolle aanvulling in elke sanitaire ruimte.

De toiletrolhouder heeft een breedte van 14,5 cm, een hoogte van 10,5 cm en een diepte van 6,5 cm. De houder is eenvoudig te monteren en zeer eenvoudig in gebruik. Desgewenst kunt u de houder combineren met de vele andere items uit de collectie, zoals spiegels, zeepdispensers en handdoekrails. Zo geeft u uw badkamer of toilet een stijlvolle uitstraling.


Productdetails
Artikel-ID 239899
Fabrikant Decor Walther
Designer El Schmid
Collectie Decor Walther Classic
Kleurenchroom
Materiaalchroom
AfmetingBreedte: 14.5cm
Hoogte: 10.5cm
Diepte: 6.5cm

Reviews