FB 2 wipes doos

€ 333,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
FB 2 wipes doos / chroom/14,5x12,5x8cm lxbxh/wandmontage
of direct naar

Productbeschrijving

De FB 2 wipes doos werd ontworpen door Maiken Walther voor de Duitse fabrikant Decor Walther.

De FB 2 - Tissuedoos is een vierkant doosje van chroom met deksel dat speciaal ontworpen is voor vochtige tissues. De breedte, hoogte en diepte zijn respectievelijk 14,5, 8 en 12,5 cm. U kunt de FB 2 - Tissuedoos zeer goed combineren met de badkameraccessoires uit dezelfde productlijn, zoals de DW 475 zeepdispenser en de TE 50 pedaalemmer. Zo creëert u een praktische badkamer met een luxe uitstraling.

Maiken Walther is de weduwe van Harald Walther die in 1973 een speciaalzaak in badkameraccessoires begon in het Duitse Frankfurt am Main. Zij kwam aanvankelijk binnen bij de onderneming als stagiaire en heeft tegenwoordig de leiding over het designlabel Decor Walther. De luxe badkameraccessoires zijn het beste te omschrijven als tijdloze lifestyle-producten. Alle designproducten worden met de hand afgewerkt en zijn inmiddels over de hele wereld verkrijgbaar van Japan tot Brazilië.

Bent u een designliefhebber en besteedt u veel aandacht aan het interieur van uw huis, kantoor of horecagelegenheid? Bekijk dan het assortiment van AmbienteDirect met meer dan 25.000 exclusieve designartikelen van topdesigners.


Productdetails
Artikel-ID 239944
Fabrikant Decor Walther
Kleurenchroom
Materiaalchroom
AfmetingLengte: 14.5cm
Breedte: 12.5cm
Hoogte: 8cm

Reviews

Het past

  • GoudGoud
  • ZilverZilver
Decor Walther
Dim 40 wandlamp
2-3 weken
vanaf € 529,00