Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

SPT 18 make-up spiegel

Artikel-ID 150262

Productbeschrijving

De SPT 18 make-up spiegel werd ontworpen door het eigen designteam van het Duitse merk Decor Walther.

Dit merk ontstond in 1973 als een klein winkeltje in Frankfurt am Main, waar Harald Walther badkamerspullen verkocht. Inmiddels is Decor Walther een gerenommeerd specialist in badkamermeubelen en accessoires. Een voorloper van deze klassieke spiegel werd ongetwijfeld destijds ook in het winkeltje verkocht. Het schaarmechaniek, waarmee u de spiegel van de wand trekt, is immers een klassiek en beproefd mechanisme, dat de spiegel een tijdloze en klassieke uitstraling geeft.

De houder van de SPT 18 make-up spiegel is geheel uitgevoerd in verchroomd staal. U monteert de spiegel aan de wand, aan de wandhouder zit een stang met het schaarmechaniek. Dit kunt u uittrekken tot een maximale diepte van 50 cm. Bovendien kunt u het in elke gewenste richting uittrekken, want de stang aan de wandhouder is draaibaar. Aan het uiteinde bevindt zich een tweede stang met daaraan de spiegel. Deze kunt u ook omkeren: de ene kant is een normale spiegel, de andere kant vergroot vijf keer. Daarmee heeft u goed zicht op elk detail tijdens het aanbrengen van uw make-up, of tijdens het scheren, want daarvoor is deze SPT 18 make-up spiegel ook heel geschikt.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

SPT 18 make-up spiegel
SPT 18 make-up spiegel chroom / glanzend / H 36cm / Ø 17cm / 5x vergroting
1 week
Informatie over levertijd
1 week
€ 197,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenchroom/glanzend
Materiaalstaal, glas
AfmetingHoogte: 36cm
Diepte: 50cm
Doorsnee: 17cm
Documenten

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten