Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Stone BER - Beker

Design van Maiken Walther
Artikel-ID 150094, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De Stone BER - Beker werd door Maiken Walther voor Decor Walther ontworpen.

Deze stijlvolle beker heeft een eenvoudig maar elegant design dat goed past in de badkamer of keuken van een moderne woning met een strak minimalistisch interieur waarin ruimtelijk effect, licht en kalme kleurstellingen een belangrijke rol spelen. Als designfan ziet u beslist de toegevoegde waarde die dit object voor u kan hebben als aantrekkelijk accessoire in combinatie met veel andere producten van dezelfde fabrikant. Zo creëert u eenvoudig een fraai geheel met een exclusieve uitstraling die thuishoort in een omgeving waarin design in optima forma vertegenwoordigd is.

De Duitse designer Maiken Walther heeft een uitstekende staat van dienst met bijzondere ontwerpen die zij exclusief voor Decor Walther maakte op het gebied van bijvoorbeeld keuken- en badkameraccessoires. Haar unieke manier van werken zorgt voor een eigenzinnige maar toegankelijke stijl die uitblinkt door de geraffineerde combinatie van eenvoud en grandeur in één adembenemend totaalontwerp. Veel designprijzen en eervolle vermeldingen vielen Maiken Walther in de loop der jaren ten deel.

De Stone BER - Beker is gemaakt van degelijk mineraal-gieterij. U kunt dit bijzondere accessoire eenvoudig bestellen in de online winkel van AmbienteDirect.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Stone BER - Beker
Stone BER - Beker zwart / mat / h 10cm / Ø 8cm
1 week
Informatie over levertijd
1 week
€ 37,00*
Stone BER - Beker
Stone BER - Beker wit / mat / h 10cm / Ø 8cm
1 week
Informatie over levertijd
1 week
€ 37,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenwit, zwart (mat)
Materiaalmineraal-gieterij
AfmetingHoogte: 10cm
Doorsnee: 8cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
Soortgelijke producten
HAY
Strap spiegel
vanaf € 157,00
€ 185,00
-15%
Het past