Stone TAB dienblad

€ 89,00
Leverbaar vanaf Mei 2024
2 people are also interested
1 ontwerp:
Stone TAB dienblad / wit/mat/30x14,5x2cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Stone TAB dienblad werd voor Decor Walther ontworpen.

Dit zeer stijlvolle dienblad met opstaande rand heeft niet alleen een uniek elegant ontwerp, maar ook nog eens zeer praktische eigenschappen zoals het eenvoudig te reinigen materiaal. Met dit fraaie object kunt u onder andere drankjes, koekjes en hapjes op aantrekkelijke wijze aan uw gasten aanbieden. Dit dienblad kan ook perfect gecombineerd worden met bijvoorbeeld de Stone KB - Tissuedoos, de Stone SSP - Zeepdispenser, de Stone KSA - Staande cosmetica spiegel en veel andere items uit de collectie van dezelfde fabrikant.

Decor Walther is een moderne producent van uiteenlopende designproducten. Topkwaliteit, schoonheid, efficiënt gebruiksgemak en innovatief hoogwaardig materiaalgebruik kenmerken de diverse objecten die voor deze topfabrikant door de beste designers gemaakt worden. Veel van de gebruiksvoorwerpen, meubilair en lichtbronnen die in de loop der jaren door de fabrikant vervaardigd werden, werden beloond met wereldwijd vermaarde designprijzen.

Met het van hoogwaardig mineraal-gieterij gemaakte Stone TAB - Dienblad kiest u voor een aantrekkelijk vormgegeven gebruiksvoorwerp waaraan u jarenlang veel plezier kunt beleven.

Het Stone TAB - Dienblad kunt u snel en eenvoudig vandaag nog bestellen in de gevarieerde online winkel van designspecialist AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 239952
Fabrikant Decor Walther
Designer Nicolas Terzani
Collectie Decor Walther Stone
Kleurenwit/mat
Materiaalmineraal-gieterij
AfmetingLengte: 30cm
Breedte: 14.5cm
Hoogte: 2cm

Levering & Retouren
Leverbaar vanaf Mei 2024
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews