Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding

Stone WAN - Badkuiprekje

Artikel-ID 150182, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De Stone WAN - Badkuip plank werd speciaal ontworpen voor de fabrikant Decor Walther.

Deze plank is zo ontworpen dat die precies over het bad geplaatst kan worden. Dat is niet alleen leuk voor decoraties, maar ook handig voor badartikelen, zoals shampoo, badschuim of badzout. Natuurlijk kan het model ook gebruikt worden om lekkernijen of andere dingen, zoals een boek op te plaatsen, wanneer u zelf geniet van een ontspannend bad.

Het model is vervaardigd uit gegoten mineralen. De Stone WAN - Badkuip plank kan gecombineerd worden met vrijwel elke badkamer. De vormen zijn puur en strak te noemen, waardoor het ontwerp matcht met iedere stijl. De plank heeft een breedte van 90 cm, een hoogte van 6 cm en een diepte van 15 cm. Daarmee is er voldoende ruimte voor diverse artikelen. De badkuipplank is eenvoudig schoon te houden.

De fabrikant Decor Walther begon met een kleine winkel in het centrum van Frankfurt. Het bedrijf richtte zich met name op accessoires voor de badkamer. De vernuftige designs sloegen zeer goed aan en zijn inmiddels internationaal verkrijgbaar. In het assortiment van AmbienteDirect vindt u dan ook nog veel meer badkamerproducten van deze Duitse fabrikant.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Stone WAN - Badkuiprekje
Stone WAN - Badkuiprekje wit / mat / 95x15x3cm lxbxh
1 week
Informatie over levertijd
1 week
€ 278,00*
Stone WAN - Badkuiprekje
Stone WAN - Badkuiprekje zwart / mat / 95x15x3cm lxbxh
1 week
Informatie over levertijd
1 week
€ 278,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenwit, zwart (mat)
Materiaalmineraal-gieterij
AfmetingLengte: 95cm
Breedte: 15cm
Hoogte: 3cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
Het past