Straight 7 WC set

€ 564,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Straight 7 WC set / chroom/glanzend/h x Ø 80x18cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Straight 7 WC set werd door Decor Walther ontworpen.

De Duitse fabrikant uit Frankfurt am Main combineert klassieke lijnen en functionaliteit en vervaardigt al meer dan vier decennia lang badkamermeubilair en -accessoires van hoogstaande kwaliteit. De ontwerpen zijn tijdloos zonder gedateerd te zijn en voldoen alle aan de bedrijfsfilosofie van discrete luxe.

De Straight 7 - WC-set van glanzend chroom werd met de hand gesoldeerd en daarna gepolijst, gegalvaniseerd en geassembleerd. Door het gebruik van duurzame materialen zult u lang plezier hebben van deze WC-set. De set heeft een ronde voet met een diameter van 18 cm, waardoor hij ook past in kleinere badkamers en toiletten. De hoogte van de set bedraagt 80 cm. De houder van de toiletborstel zit stevig verankerd aan de voet. Het handvat van de borstel bevat een deksel dat de houder afsluit. Tevens wordt uw hand tijdens het gebruik van de borstel door het deksel beschermd tegen waterspatten. De toiletpapierhouder heeft een eenvoudige bediening, waardoor de rollen eenvoudig te vervangen zijn.

Naast de Straight 7 - WC-set vindt u in onze online winkels tevens pendellampen, wandlampen en cosmeticaspiegels van Decor Walther.


Productdetails
Artikel-ID 239940
Fabrikant Decor Walther
Designer Kai Franzel
Collectie Decor Walther Straight
Kleurenchroom/glanzend
Materiaalchroom
AfmetingHoogte: 80cm
Doorsnee: 18cm

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews