e15 LT03 Seam Three - LED Wandlamp

€ 519,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
e15 LT03 Seam Three - LED Wandlamp / signaalwit/poedercoating/20x20cm
of direct naar

Productbeschrijving

De strak vormgegeven e15 Seam Three - Wandlamp LT03 werd door Mark Holmes voor fabrikant e15 ontworpen.

Soms is het goed om een ruimte te verlichten met een lamp die wat vormgeving betreft niet de aandacht afleidt van de rest van het interieur. De e15 Seam Three - Wandlamp LT03 met zijn eenvoudige vierkante vorm staat puur in dienst van de gehele ambiance van uw ruimte, of dat nu uw woonkamer is of een strak ingerichte vergaderruimte. Deze lamp bestaat uit een lichaam van hoogwaardig gelakt aluminium en heeft een dikte van 7 cm. De lengte en de breedte bedragen beide 20 cm en de twee led-lampen met een vermogen van elk 4 W geven hun licht af aan de onderkant en de bovenkant. Het resultaat is een warm en diffuus licht dat via uw muur de ruimte in reflecteert. Als u vlak voor deze wandlamp staat, ziet u door het schijnsel drie donkere verticale strepen die zorgen voor een stijlvol contrast.

De jonge Engelse designer Mark Holmes heeft een voorkeur voor eenvoudig maar altijd subtiel ogende creaties. Met de Seam-lijn die hij voor de Duitse designfirma e15 creëerde, won hij zowel de Red Dot Design Award als de iF Product Design Award.


Productdetails
Artikel-ID 256411
Fabrikant e15
Designer Mark Holmes
Kleurensignaalwit/poedercoating
Materiaalaluminium
AfmetingBreedte: 20cm
Hoogte: 20cm
Diepte: 7cm
Gewicht1.5kg

Technische productdetails
Lichtmiddel2x LED-Unit FIX/4W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Beige
Cassina
Moov - Sofa 2 zitplaatsen
4-6 weken
€ 10.399,00