Smile Set reksysteem L

€ 580,00
2 weken
0 people are also interested
2 ontwerpen:
Smile Set reksysteem L / eik, zwart/gefumeerd, poedercoating/bxhxd 80x170x30cm/vier planken
of direct naar

Productbeschrijving

Het Smile Set reksysteem L werd ontworpen door Tools Design voor het Deense merk Eva Solo. Dit merk werd in 1913 opgericht en is een echt familiebedrijf. In 1950 is het genoemd naar de moeder van de huidige directeur, die tot de vierde generatie behoort. Van meet af aan richt het merk zich op keukenaccessoires. Toen in de jaren 1970 de open keuken in zwang kwam, besloot men om keukenaccessoires te maken die niet alleen praktisch in het gebruik waren, maar bovenal mooi om te zien. Met dit reksysteem bouwt het merk voort op deze gedachte.

Het Smile Set reksysteem L is een open wandreksysteem dat uiteraard uitstekend op zijn plek is in de keuken, maar die ook heel goed tot zijn recht komt in de woonkamer of een andere ruimte in huis. Het reksysteem heeft als basis twee eikenhouten beugels die aan de wand worden bevestigd. Hieraan monteert u de metalen planken, vier in totaal, waarop u uw keukenspullen kunt neerzetten die u direct onder handbereik wilt hebben. Het wandreksysteem is 170 cm hoog en 80 cm breed, al monteert u het op de hoogte die u prettig vindt. De diepte is 30 cm. Het Smile Set reksysteem L is verkrijgbaar in meerdere kleuruitvoeringen en formaten.


Productdetails
Artikel-ID 174388
Fabrikant Eva Solo
Designer Tools® Design
Collectie Eva Solo Smile Set
Kleurengefumeerd, poedercoating: eik, zwart | naturel, poedercoating: eik, grijs
Materiaaleik, staal
AfmetingBreedte: 80cm
Hoogte: 170cm
Diepte: 30cm
Gewicht19.3kg

Technische productdetails
Diversen
  • De planken hebben ook een gebogen achterrand die voorkomt dat boeken of andere voorwerpen langs de muur schrapen en krassen veroorzaken.
  • Smile bestaat uit eiken balken met gleuven waarin uitneembare legplanken kunnen worden geplaatst. Dankzij het systeem van sleuf en legbord zijn er geen extra beugels of pennen nodig om de legborden te verplaatsen.

Reviews

Selecteer ontwerp:


Smile Set reksysteem L

eik, zwart/gefumeerd, poedercoating/bxhxd 80x170x30cm/vier planken

2 weken
€ 580,00
2 weken

Smile Set reksysteem L

eik, grijs/naturel, poedercoating/bxhxd 80x170x30cm/vier planken

2 weken
€ 580,00
2 weken
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Beige
  • Zwart
Eva Solo
Smile Set reksysteem S
2 weken
€ 285,00