Smile Set reksysteem S

€ 285,00
2 weken
4 people are also interested
2 ontwerpen:
Smile Set reksysteem S / eik, grijs/naturel, poedercoating/bxhxd 80x65x20cm/twee planken
of direct naar

Productbeschrijving

Het Smile Set reksysteem S werd ontworpen door designstudio Tools Design voor het merk Eva Solo. Dit Deense merk werd begin vorige eeuw opgericht als fabrikant voor keukenbenodigdheden. In de loop van de tijd is het vernoemd naar de moeder van de huidige directeur Jan Engelbrecht. Toen de open keuken in zwang kwam, begon men keukenaccessoires te maken die niet alleen handig in het gebruik waren, maar die ook mooi waren om te zien. Dit elegante wandrekje verdient dan ook een opvallende plek, niet alleen in de keuken, maar kan overal in huis worden opgehangen.

Het Smile Set reksysteem S is het kleinste wandrek van de Smile-collectie, die modulaire wandrekken omvat die u naar wens kunt combineren. De basis bestaat uit twee eikenhouten wandbeugels van 65 cm lang, waaraan u de twee stalen planken in een simpele beweging vastklemt in de halfronde uitsparing die de ronding van de plank volgt. Die ronding voorkomt beschadigingen aan de wand. De wandbeugels hebben meerdere uitsparingen, zodat u de plank op elke gewenste hoogte kunt bevestigen. De metalen planken zijn 80 cm breed. 65 cm hoog en 20 cm diep. Het Smile Set reksysteem S is verkrijgbaar in twee kleuruitvoeringen en ook als hogere versie.


Productdetails
Artikel-ID 174385
Fabrikant Eva Solo
Designer Tools® Design
Collectie Eva Solo Smile Set
Kleurennaturel, poedercoating: eik, grijs | gefumeerd, poedercoating: eik, zwart
Materiaaleik, staal
AfmetingBreedte: 80cm
Hoogte: 65cm
Diepte: 20cm
Gewicht7.16kg

Technische productdetails
Diversen
  • De planken hebben ook een gebogen achterrand die voorkomt dat boeken of andere voorwerpen langs de muur schrapen en krassen veroorzaken.
  • Smile bestaat uit eiken balken met gleuven waarin uitneembare legplanken kunnen worden geplaatst. Dankzij het systeem van sleuf en legbord zijn er geen extra beugels of pennen nodig om de legborden te verplaatsen.

Reviews

Selecteer ontwerp:


Smile Set reksysteem S

eik, grijs/naturel, poedercoating/bxhxd 80x65x20cm/twee planken

2 weken
€ 285,00
2 weken

Smile Set reksysteem S

eik, zwart/gefumeerd, poedercoating/bxhxd 80x65x20cm/twee planken

2 weken
€ 285,00
2 weken
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Zwart
  • Beige
Eva Solo
Smile Set reksysteem L
2 weken
€ 580,00