J166 Jørna fauteuil textiel

€ 2.679,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
J166 Jørna fauteuil textiel / deksel paard rood, natuur/gelakt, ruitje/bxhxd 76,6x86x76,4cm/zitdiepte 50,8cm
of direct naar

Productbeschrijving

De J166 Jørna fauteuil textiel is ontworpen door Poul M. Volther voor het merk FDB Møbler. Volther ontwikkelde zich in de tweede helft van de vorige eeuw tot een designer van naam. Hij was enige tijd hoofd van de ontwerpafdeling van FDB Møbler en wist met zijn meubels een brede doelgroep aan te spreken. Ook tegenwoordig worden de stoelen en tafels van Volther nog veel verkocht.

De J166 Jørna fauteuil textiel combineert een open rug- en armleuning met een dichte zetel. Het rug- en armgedeelte is halfrond en wordt gevormd door spaken. Aan de bovenkant bevindt zich een houten versteviging, die aan weerszijden verbonden is met de voorpoten. Deze steken enkele centimeters boven het zitgedeelte uit. De achterpoten staan schuin naar achteren, zodat de J166 Jørna fauteuil textiel ietwat achterover helt. Zowel het onderstel als de zitting en leuning zijn gemaakt van gelakt FSC-eikenhout.

Op de zetel en rugsteun zijn kussens van textiel geplaatst. Hieraan is het Oeko-Tex Standaard 100-keurmerk toegekend, wat betekent dat het materiaal aan strenge anti-allergische eisen voldoet. De J166 Jørna fauteuil textiel is 86 cm hoog, 76,6 cm breed en 76,4 cm diep. Hij heeft een zithoogte van 40,3 cm en weegt 7,7 kg. Wij verkopen deze stoel ook met kussens van semi-anilineleer.


Productdetails
Artikel-ID 290527
Fabrikant FDB Møbler
Designer Poul M. Volther
Collectie FDB Møbler J166 Jørna
Kleurendeksel paard rood, natuur/gelakt, ruitje
Materiaaleiken FSC® - gecertificeerd, textiel oeko-tex standaard 100
AfmetingBreedte: 76.6cm
Hoogte: 86cm
Diepte: 76.4cm
Zithoogte: 40.3cm
Gewicht7.7kg
Duurzaamheid · Hout van FSC-gecertificeerde productie
· bestaat uit OEKO-TEX® gecertificeerde materialen 

Levering & Retouren

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Bruin
  • Zwart
FDB Møbler
J166 Jørna fauteuil leder
2-3 weken
€ 2.679,00