M1 Sammen tuinarmleunstoel

€ 429,00
2-3 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
M1 Sammen tuinarmleunstoel / natuur/geolied/bxhxd 59,6x85,3x64,1cm/zitdiepte 43,4cm
of direct naar

Productbeschrijving

De M1 Sammen tuinarmleunstoel werd door Thomas E. Alken voor het merk FDB Møbler ontworpen. In de Sammen-collectie van de Deense designer Thomas Alken vindt u alles om uw tuinterras volledig in te richten en een landelijke sfeer te creëren. Deze M1 Sammen tuinarmleunstoel gaat u veel zitcomfort en genoeglijke uren in uw eigen tuin geven, wanneer de temperatuur aangenaam is en de zon schijnt. Deze tuinarmleunstoel combineert erg goed met de overige Sammen-meubelstukken, zoals tuinbanken, andere tuinstoelen, tuinkrukken en tuintafels. Om uw zitgenot te verhogen kunt u een speciaal kussen als extra accessoire aanschaffen. Het Sammen zitkussen ondersteunt zowel uw zitvlak als uw rug.

De M1 Sammen tuinarmleunstoel is gemaakt van ecologisch verantwoord geteeld teakhout. Deze tropische hardhoutsoort is bij uitstek geschikt voor outdoor gebruik. U krijgt uw tuinarmleunstoel geleverd nadat het hout een intensieve oliebehandeling heeft ondergaan. In de regel hoeft u deze behandeling slechts tweemaal per jaar te herhalen. De M1 Sammen tuinarmleunstoel heeft een zithoogte van 45 cm, een breedte van 59,6 cm en een diepte van 64,1 cm. Zijn gewicht is 6,4 kg. Zitvlak en rugleuning staan schuin geplaatst, zodat u automatisch achterover zult leunen. De parallel geplaatste spijlen van het zitgedeelte en de rugleuning laten genoeg tussenruimte vrij om ook op een erg warme dag voor ventilatie te zorgen.


Productdetails
Artikel-ID 308006
Fabrikant FDB Møbler
Designer Thomas E. Alken
Collectie FDB Møbler Sammen
Kleurennatuur/geolied
Materiaalteak massief FSC® - gecertificeerd (oorsprong: Vietnam)
AfmetingBreedte: 59.6cm
Hoogte: 85.3cm
Diepte: 64.1cm
Zithoogte: 45cm
Gewicht6.4kg
Duurzaamheid · Hout van FSC-gecertificeerde productie
· Hout van FSC-gecertificeerde productie 

Technische productdetails
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik
Diversen

Verzorging en onderhoud: Olie tweemaal per jaar


Levering & Retouren

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".