Satellight wandlamp

€ 489,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Satellight wandlamp / transparant, wit/bxhxd 21x29x17cm/G9 bol/2700K/504lm/CRI>80/dimbaar via TRIAC
of direct naar

Productbeschrijving

De Satellight wandlamp werd door Eugeni Quitllet voor Foscarini ontworpen.

De Italiaanse fabrikant vervaardigt decoratieve lampen die verrassen en inspireren. De samenwerking met de Spaanse designer Quitllet resulteerde in deze eenvoudig vormgegeven wandlamp. Quitllet combineert in zijn ontwerpen functie en stijl en weet met de gebruikte materialen elegeante silhouetten te onthullen. Zijn creaties werden reeds beloond met prijzen zoals een Good Design Award en een Red Dot Design Award.

De Satellight wandlamp is gemaakt van mondgeblazen glas en aluminium. De lichtbol en de transparante diffuser met satijnen afwerking verspreiden een aangenaam licht, dat lijkt te zweven. De breedte bedraagt 21 cm, de hoogte 29 cm en de diepte 17 cm. Het model is dimbaar en geschikt voor 220-240 V.

Foscarini was een van de eerste Italiaanse bedrijven die de UNI en ISO 9001 en 14001-certificeringen behaalde. Deze certificeringen garanderen de kwaliteit van het gehele productieproces en vermindering van de impact op het milieu. Naast de Satellight wandlamp vindt u in onze online winkel tevens hanglampen en tafellampen van deze fabrikant.


Productdetails
Artikel-ID 301589
Fabrikant Foscarini
Designer Eugeni Quitllet
Collectie Foscarini Satellight
Kleurentransparant, wit
Materiaalgeblazen glas, aluminium
AfmetingBreedte: 21cm
Hoogte: 29cm
Diepte: 17cm
Gewicht1.4kg

Technische productdetails
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
EN-EC keurmerk EN-EC keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP20
Diversen

dimbaar met TRIAC-Technologie


Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".