Adam kruk h 50cm leer

€ 490,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Adam kruk h 50cm leer / ruw staal/leer/35x50x25cm bxhxd
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Adam kruk h 50 cm leer is ontworpen door Toke Lauridsen voor het merk Frama. Het Deense merk Frama staat bekend om haar meubelstukken die sterk zijn in geometrische vormen en eenvoud. De Adam kruk h 50 cm leer is dat beide. Het design met verticale en horizontale buizen is gebaseerd op industrieel ontwerp en ateliers van kunstenaars en bestaat uit een ruw staal met een leren zitting. Het onderstel van staal wordt geproduceerd door een lokale smid uit Kopenhagen en de zitting is vervaardigd uit natuurlijk leer. Het ronde gat in het midden van de kruk kan dienst doen als een handig handvat om de kruk te verplaatsen.

De industriële kruk is een variant op de iconische Adam Stool serie van hetzelfde merk en door het leer onderscheidt hij zich van het origineel. De Adam kruk h 50 cm leer is robuust en elegant tegelijkertijd: het leer zorgt voor elegantie zonder afbreuk te doen aan het stoere karakter van de kruk. De handige rechthoekige kruk kan worden gebruikt als eetstoel, kruk of voor gebruik in kantoor of in een restaurant. De minimalistische en stoere vorm zorgen ervoor dat deze kruk multifunctioneel is. De kruk heeft een breedte van 35 cm en een diepte van 25 cm.


Productdetails
Artikel-ID 192937
Fabrikant Frama
Designer Toke Lauridsen
Collectie Frama Adam
Kleurenruw staal/leer
Materiaalstaal, leder
AfmetingBreedte: 35cm
Hoogte: 50cm
Diepte: 25cm
Zithoogte: 50cm

Levering & Retouren
1-2 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Bruin
Frama
Adam kruk h 50cm
1-2 weken
vanaf € 409,00
  • Bruin
Frama
Adam barkruk h 65cm
op voorraad
€ 439,00
  • Bruin
Frama
Adam barkruk h 76cm
1-2 weken
€ 490,00
  • ZilverZilver
Frama
Adam barkruk leer
1-2 weken
vanaf € 499,00