Farmhouse eettafel rond

€ 3.720,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Farmhouse eettafel rond / eiken/h 70cm x Ø 120cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Farmhouse eettafel rond werd door de eigen ontwerpafdeling van het merk Frama ontworpen. Als u denkt aan een klassieke boerderij en het daarbij behorende interieur, komt ongetwijfeld het beeld van een massieve eikenhouten eettafel in u op. Dit beeld is inderdaad de inspiratie voor deze mooie massieve Farmhouse eettafel rond. De vormgeving en de dikte van het hout geven deze tafel een landelijke uitstraling, terwijl het onderstel toch zeker ook modern en stads genoemd mag worden. De Farmhouse eettafel rond kunt u hierdoor in veel verschillende interieurs een mooie plaats gunnen.

Aan de solide Farmhouse eettafel rond kunt u met gemak decennialang met vier personen elke dag ontbijten, lunchen en dineren. Deze tafel heeft een hoogte van 70 cm en heeft een dik en rond tafelblad met een diameter van 120 cm. Het eikenhout is afkomstig uit ecologisch verantwoorde bronnen en is van zeer goede kwaliteit. Het heeft een duurzaamheidsbehandeling ondergaan waarbij ook de aantrekkelijke nerfstructuur goed uit de verf komt. Het kruisvormige onderstel is stabiel en sterk en is zo geplaatst dat u met gemak vier stoelen comfortabel kunt aansluiten, zonder dat u en uw gasten beenruimte tekort komen. Als u de Farmhouse eettafel rond op een houten vloer plaatst, is het verstandig om onder het onderstel viltgeleiders te monteren.


Productdetails
Artikel-ID 268015
Fabrikant Frama
Designer Frama Studio
Collectie Frama Farmhouse
Kleureneiken
Materiaaleik
AfmetingHoogte: 70cm
Doorsnee: 120cm

Levering & Retouren
1-2 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Bruin
Frama
Farmhouse koffietafel
op voorraad
€ 1.729,00
  • Bruin
Frama
Farmhouse zijtafel
1-2 weken
€ 1.219,00