Shelf Library wandrek h 114,8cm

€ 1.009,00
1-2 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Shelf Library wandrek h 114,8cm / eiken/geolied/80x114,8x40cm bxhxd
of direct naar

Productbeschrijving

Het Shelf Library wandrek h 114,8 cm werd ontworpen door Kim Richardt voor het Deense merk Frama. Dit veelzijdige wandrek maakt deel uit van de omvangrijke Shelf Library collectie van Frama, dat bestaat uit losse modules die u naar uw eigen wensen kunt samenstellen en inrichten. Het wandreksysteem omvat, naast dit rek, onder meer ook een bureau en een boekenkast in dezelfde vormgeving. Dit wandrek is thuis in alle ruimtes in huis, niet alleen in de werkkamer, maar ook in de badkamer, keuken of kinderkamer. Het minimalistische en functionele ontwerp past in elk eigentijds interieur.

Het Shelf Library wandrek h 114,8 cm is uitgevoerd in massief eikenhout. De twee wandbeugels monteert u eenvoudig aan de wand, en vervolgens haakt u hier de roestvrijstalen plankdragers in. Deze zijn bevestigd aan de voorzijde van de planken, die 80 cm breed en 40 cm diep zijn. Daarmee biedt het wandrek heel wat bergruimte voor allerlei spullen. Een leuk en praktisch detail is het stangetje onderaan de onderste plank. Hieraan kunt u allerlei spulletjes ophangen, zoals pannen aan haakjes als u het rek in de keuken plaatst, of handdoeken in de badkamer. Door de afwerking in olie is het Shelf Library wandrek h 114,8 cm duurzaam.


Productdetails
Artikel-ID 285646
Fabrikant Frama
Designer Kim Richardt
Collectie Frama Shelf Library
Kleureneiken/geolied
Materiaaleikenhout massief , roestvrij staal
AfmetingBreedte: 80cm
Hoogte: 114.8cm
Diepte: 40cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".