Shelf Library wandrek h 185,2cm

€ 1.669,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Shelf Library wandrek h 185,2cm / eiken/geolied/80x185,2x27cm bxhxd
of direct naar

Productbeschrijving

Het Shelf Library wandrek h 185,2 cm werd door Kim Richardt voor het merk Frama ontworpen. De Deense ontwerper en meubelmaker Kim Richardt is een echte autodidact. Veel van zijn creaties kenmerken zich door praktische inzetbaarheid, waarbij de structurele eigenschappen van de gebruikte materialen te volste worden benut. Met dit eenvoudig vormgegeven Shelf Library wandrek h 185,2 cm heeft hij ervoor gezorgd dat de combinatie van het hoogwaardige stalen ophangsysteem en de kwaliteit van de houten planken u een kast opleveren waarbij elke plank een draagvermogen van 25 kg heeft. U kunt deze Shelf Library wandrek h 185,2 cm zoals de naam aangeeft, gebruiken als boekenkast, maar hij kan ook heel goed dienst doen als open vitrine.

Zware naslagwerken of mooie beeldende kunst, op de vijf robuuste planken van de Shelf Library wandrek h 185,2 cm heeft u meer dan voldoende ruimte. U hangt deze open wandkast op aan uw muur en kiest voor elk van de vijf planken de door u gewenste hoogte. Met de stalen plankhouders monteert u elke plank snel en solide. Iedere plank heeft een breedte van 80 cm en een diepte van 27 cm. De planken en het frame dat u aan de muur plaatst, zijn gemaakt van hoogwaardig eikenhout dat een verduurzamende oliebehandeling heeft gekregen.


Productdetails
Artikel-ID 179738
Fabrikant Frama
Designer Kim Richardt
Collectie Frama Shelf Library
Kleureneiken/geolied
Materiaaleikenhout massief , roestvrij staal
AfmetingBreedte: 80cm
Hoogte: 185.2cm
Diepte: 27cm

Levering & Retouren

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".