B619 super-elliptische tafel fineer uitrekbaar

€ 8.899,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
B619 super-elliptische tafel fineer uitrekbaar / walnoot/tafelblad fineer/onderstel staal poedercoating warm grafiet/180/300120x72 lxbxh
of direct naar

Productbeschrijving

De B619 super-elliptische tafel fineer uittrekbaar werd ontworpen door Piet Hein en Bruno Mathsson voor het merk Fritz Hansen. Voor deze fraaie eettafel liet de Deense ontwerper Piet Hein zich inspireren uit onverwachte hoek. Voor een verkeersprobleem in Stockholm had hij een elliptische rotonde ontworpen. Deze vorm gebruikte hij ook voor deze eettafel. Dat bood aantrekkelijke eigenschappen voor de gebruikers. De elliptische vorm is gebaseerd op een wiskundige formule en is een variant op een ovale tafel. Er zijn geen rechte kanten, en net als bij een ronde tafel is er geen sprake van hiërarchie onder wie eraan zit.

De B619 super-elliptische tafel fineer uittrekbaar heeft een riant formaat: hij is 180 cm lang en 120 cm breed. Het tafelblad kan worden verlengd tot 300 cm. Daartoe bevindt zich onder het tafelblad een opgevouwen tussenstuk. U trekt eenvoudig de twee delen van het blad uit elkaar en zo klapt u het tussenstuk open. Daarmee biedt de tafel plaats aan grote gezelschappen. Het tafelblad is van onderhoudsvriendelijk walnootfineer en het onderstel heeft slanke stalen pootjes. Daardoor krijgt hij ondanks zijn grote formaat toch een heel lichte uitstraling. Combineer de B619 super-elliptische tafel fineer uittrekbaar met kuipstoeltjes in een enkele kleur of juist in meerdere kleuren.


Productdetails
Artikel-ID 223845
Fabrikant Fritz Hansen
Designer Bruno Mathsson , Piet Hein , Arne Jacobsen
Collectie Fritz Hansen Superellipse
Kleurenwalnoot/tafelblad fineer
Materiaalstaal, fineerhout
AfmetingLengte: 180cm
Breedte: 120cm
Hoogte: 72cm

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".