Lune™ JH200 2-zits sofa voeten eiken

€ 4.899,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Lune™ JH200 2-zits sofa voeten eiken / eucalyptus grijs/stof Linara 2494/324/voeten eiken/155x81,5x93,5cm bxhxd
of direct naar

Productbeschrijving

De tijdloze Lune JH200 2-zits sofa voeten eiken is een ontwerp van designer Jaime Hayon voor het Deense merk Fritz Hansen.

Al sinds 1872 ontwerpt en maakt het Deense Deisgnhuis Fritz Hansen meubels die zich kenmerken door tijdloos en functioneel design. Onder andere de iconische stoel Ant is hier een uitstekend voorbeeld van.

Het uitnodigende karakter van de Lune JH200 2-zits sofa voeten eiken zal in iedere omgeving nergens aan zijn eigenschap inboeten. De natuurlijke ronde vormen en de kwalitatief zeer hoogwaardige materialen maken hem een ware trekpleister. Uiteraard is het zitcomfort van de bank erg hoog, dat kan ook bijna niet anders voor een meubel van dit merk. De Lune JH200 2-zits sofa voeten eiken is een ruime tweezitter, die desondanks nooit te plomp in de ruimte zal staan. Het eiken onderstel zorgt bovendien voor een robuuste basis, waardoor de sofa garant staat voor vele decennia zitplezier. Met een zithoogte van 40,5 cm biedt de bank genoeg gelegenheid om ontspannen in neer te ploffen, terwijl ook het weer opstaan niet al te veel moeite zal opleveren. Met deze designklassieker van Jaime Hayon haalt u een uniek en vooral comfortabel zitmeubel in huis.


Productdetails
Artikel-ID 153023
Fabrikant Fritz Hansen
Designer Jaime Hayon
Collectie Fritz Hansen Lune
Kleureneucalyptus grijs/stof Linara 2494/324
Materiaalstof, schuim, eiken
AfmetingBreedte: 155cm
Hoogte: 81.5cm
Diepte: 93.5cm
Zithoogte: 40.5cm

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".