Silver 96 pendellamp

€ 950,00
4-6 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Silver 96 pendellamp / messing/vernikkeld/lxbxh 120x65x42cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Silver 96 hanglamp werd door designer Paola Navone voor het merk Gervasoni ontworpen.

Met deze pendellamp was ontwerpster Paola Navone niet aan haar proefstuk toe. Ze studeerde in 1973 af als ontwerpster en is sinds 1998 exclusief aan het werk voor het Italiaanse merk Gervasoni. De Silver 96 hanglamp is een lampenkap van verhamerde messing met een vernikkelde en matte afwerking. De hanglamp is een object dat een poëtische stemming oproept in de ruimte. Het eclectische ontwerp en de speelse toetsen getuigen van een grote verbeelding. Het lichteffect van de pendellamp is steeds zacht en speels tegelijk.

Omwille van zijn grillige vormen is het ontwerp een voorbeeld van het perfecte imperfecte ontwerp. In een woning waarin artisanale en organische producten naar waarde geschat worden, is deze pendellamp perfect op zijn plaats. De hanglamp heeft een onregelmatige en speelse structuur die een natuurlijk effect heeft. Met deze Silver 96 hanglamp geeft u uw woning, kantoor of vergaderzaal een uitgesproken veelzijdig karakter.

Het licht zorgt voor een verwarmend optisch effect, dat mooi contrasteert met het volle en dichte metalen oppervlak van de lampenkap. Zeker als u verschillende lampen combineert, bijvoorbeeld op een verschillende hoogte, versterkt u het optisch effect en creëert u uw eigen poëtische wereld in uw woning.


Productdetails
Artikel-ID 251439
Fabrikant Gervasoni
Designer Paola Navone
Collectie Gervasoni Silver
Kleurenmessing/vernikkeld
Materiaalvernikkeld messing
AfmetingLengte: 120cm
Breedte: 65cm
Hoogte: 42cm
Kabellengte: 250cm
Lengte ophangpunt: 200cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/18W - exclusief
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • GoudGoud
Gervasoni
Silver 95 pendellamp
4-6 weken
€ 602,00