C-Chair Outdoor Dining Chair

€ 699,00
3-4 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
C-Chair Outdoor Dining Chair / natuurlijk teak/beige/HDPE vlechtwerk/41x81x53cm bxdxh/kunststofgeleiders/beslagjes roestvrij staal
of direct naar

Productbeschrijving

De C-Chair Outdoor Dining Chair is ontworpen door Marcel Gascoin voor het merk Gubi. Dit is een Deens label, dat actief is sinds 1967. Het bedrijf brengt historische iconen samen met moderne klassiekers. Het resultaat is een collectie die honderd jaar aan designgeschiedenis omvat. Marcel Gascoin was een twintigste-eeuwse Franse ontwerper. Hij specialiseerde zich in interieurmeubels, maar creëerde ook stoelen en tafels voor buiten.

De C-Chair Outdoor Dining Chair verscheen oorspronkelijk in 1947. In 2018 besloot Gubi om het zitmeubel opnieuw uit te brengen. De re-issue volgt het eigenlijke ontwerp nauwkeurig, maar is ook op enkele punten aangepast aan de huidige tijd. Om het zitcomfort te vergroten zijn de afmetingen bijvoorbeeld wat gewijzigd. De C-Chair Outdoor Dining Chair heeft een massief houten teak-frame, waarop een zitting en rugleuning van weerbestendige geweven polyethyleen vezels zijn aangebracht. Het vlechtwerk bestaat uit driehoekige patronen.

De hoogte van de C-Chair Outdoor Dining Chair bedraagt 81 cm, bij een breedte van 41 cm en diepte van 53 cm. De outdoorstoel heeft een zithoogte van 48 cm en de zitting is 42 cm diep. Zijn gewicht is 5,7 kg. Reinig het zit- en ruggedeelte met water en een spons, eventueel met een mild schoonmaakmiddel. Spoel na met lauw water en laat het materiaal daarna drogen.


Productdetails
Artikel-ID 276427
Fabrikant Gubi
Designer Marcel Gascoin
Collectie Gubi C-Chair
Kleurennatuurlijk teak/beige/HDPE vlechtwerk
Materiaalteck massif, HDPE vlechtwerk, roestvrij staal, kunststof
AfmetingBreedte: 41cm
Hoogte: 81cm
Diepte: 53cm
Zithoogte: 48cm
Hoogte rugleuning: 39cm
Gewicht5.7kg

Technische productdetails
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Beige
Gubi
F-Chair Outdoor Lounge Chair
3-4 weken
€ 899,00
  • Beige
  • Bruin
  • Zwart
Gubi
C-Chair All French Cane stoel
op voorraad
vanaf € 699,00
OVP € 799,00
-13%
  • Bruin
Gubi
C-Chair All French Cane stoel set van 4
3-4 weken
€ 3.057,00
OVP € 3.596,00
-15%