Birdie's Busch vloerlamp

€ 1.909,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Birdie's Busch vloerlamp / zilver/metaal/50x95cm xbxh/inclusief 7 led-lampen 2700K/700lm/CRI85
of direct naar

Productbeschrijving

De Birdie's Busch - Vloerlamp werd ontworpen voor de fabrikant Ingo Maurer.

Het ontwerp is gegarandeerd een blikvanger in uw interieur. De gevleugelde lampjes zorgen voor een verrassend effect. De verlichting bestaat uit zeven lampjes die u eenvoudig kunt bevestigen. In de armatuur passen lampen uit de energieklassen A tot en met F. Het model wordt standaard geleverd met verlichting uit energieklasse D. De vloerlamp kan eenvoudig aangesloten worden op een elektriciteitsnet van 220 tot 240 V.

De lamp is gemaakt van metaal en ganzenveren. Deze combinatie van robuust en teer doet het bijzonder goed. Het geeft het ontwerp een lichte uitstraling. De Birdie's Busch - Vloerlamp heeft een hoogte van 90 cm en de doorsnede ervan bedraagt 50 cm. Het model kan gecombineerd worden met diverse interieurstijlen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een klassieke inrichting.

Ingo Maurer begon al in 1963 een eigen bedrijf. Hij verwierf wereldwijde faam met zijn ontwerpen en ontving diverse internationale prijzen, waaronder de Lucky Strike Designer Award of Raymond Loewy Foundation en de Oribe Award. Zijn producten oogsten nog steeds veel bewondering en daarom ontbreken ze ook niet aan het assortiment van AmbienteDirect. Neem een kijkje en laat u verrassen door deze veelzijdige ontwerper.


Productdetails
Artikel-ID 177823
Fabrikant Ingo Maurer
Designer Miki Astori
Collectie Ingo Maurer Birds
Kleurenzilver/metaal
MateriaalGanzenveren
AfmetingBreedte: 50cm
Hoogte: 90cm
Kabellengte: 200cm
Doorsnee voet: 18cm

Technische productdetails
Lichtmiddel7x LED-Peer E27/1.5W - inclusief

Reviews

Selecteer accessoires
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Wit
  • Rood
Ingo Maurer
Birdie hanglamp
1-2 weken
€ 2.278,00