Knitterling hanglamp

€ 306,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Knitterling hanglamp / wit/papier/kabellengte 200cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De minimalistische Knitterling - Hanglamp werd door de oprichter en het creatief brein van Ingo Maurer ontworpen.

De Duitse ontwerper Maurer behoort al een aantal decennia tot de bekendste ontwerpers van designverlichting. In 2011 kreeg hij als eerbetoon de Compasso d'Oro voor zijn gehele oeuvre, wat maar weinig ontwerpers overkomt. Deze Knitterling - Hanglamp lijkt op het eerste gezicht een basale hanglamp, maar de kleine subtiele details waar Ingo Maurer zo bekend om staat, maken deze lamp toch weer tot een ingetogen kunstwerk.

U kunt deze hanglamp in twee varianten bestellen. De eerste heeft een netsnoer van 200 cm lengte, de tweede wordt geleverd met een snoer van 450 cm en is daarmee zeer geschikt als uw ruimte een hoog plafond heeft. De lamp wordt met een halfronde baldakijn met een diameter van 8 cm aan het plafond bevestigd. De lampenkap is kegelvormig en heeft onderaan een diameter van 60 cm. De lampenkap zelf is gemaakt van hoogwaardig Japans papier, dat subtiele plooien laat zien en een mooie interne structuur heeft. Deze komen letterlijk aan het licht als u de Knitterling - Hanglamp inschakelt.

De papieren lampenkap kan slecht tegen vochtige ruimtes. Is uw snoer te lang, legt u er dan een decoratieve knoop in. Dit is onderdeel van Maurers design.


Productdetails
Artikel-ID 220240
Fabrikant Ingo Maurer
Designer Ingo Maurer und Team
Kleurenwit/papier
MateriaalJapans papier, Kunststof luifel
AfmetingHoogte: 24cm
Kabellengte: 200cm
Doorsnee lampenkap: 60cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/1W - exclusief (s.v.p. onder Accessoires meebestellen)

Levering & Retouren
1-2 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Selecteer accessoires
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".