Luzy on the Wall LED wandlamp

€ 901,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Luzy on the Wall LED wandlamp / blauw/H 50cm / Ø 30cm/5x LED 1,5W 100lm 2700K CRI85
of direct naar

Productbeschrijving

De Luzy on the Wall LED wandlamp werd ontworpen door Ingo Maurer voor zijn eigen gelijknamige designmerk Ingo Maurer. Maurer staat bekend om zijn originele ontwerpen die functioneel zijn én die een glimlach op ieders gezicht toveren. Zijn gehele oeuvre omvat stuk voor stuk opmerkelijke en provocerende eyecatchers. Zijn ontwerpen zijn onder meer opgenomen in de collecties van het MoMA in New York. Deze Luzy on the Wall LED wandlamp maakt deel uit van de collectie Luzy, die nog twee hanglampen omvat, eentje met één gloeilamp en de Luzy Take Five met vijf gloeilampen. De opvallende blauwe schoonmaakhandschoen keert in elke lamp terug.

Voor de Luzy on the Wall LED wandlamp is een originele rubberen schoonmaakhandschoen gebruikt. Deze is alleen in een helderblauwe kleur geschilderd. Aan elke vingertop hangt een lamp in de vorm van een gloeilamp met een goudkleurige fitting, dat het blauw van de handschoen zelfs wat koninklijke allure geeft. De lampen zijn gemaakt met zowel linker- als rechterhandschoenen. De meegeleverde lichtbronnen bestaan uit peervormige ledlampen met een vermogen van 1,5 W. Met de bijgeleverde stevige spijker bevestigt u de lamp aan de muur, alsof de handschoen daar achteloos is opgehangen. De Luzy on the Wall LED wandlamp is een duidelijk statement in elk interieur.


Productdetails
Artikel-ID 220350
Fabrikant Ingo Maurer
Designer Joost van Veldhuizen
Collectie Ingo Maurer Luzy
Kleurenblauw
MateriaalMetaal en kunststof
AfmetingHoogte: 50cm
Doorsnee: 30cm
Kabellengte: 250cm

Technische productdetails
Lichtmiddel5x LED-Peer FIX/1.5W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Diversen
  • met geïntegreerde transformator
  • dimbaar dimmer niet inbegrepen
  • Kabellengte 250cm
  • met tuimelschakelaar
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Zwart
Ingo Maurer
Luzy LED hanglamp
op voorraad
€ 559,00