Desk schrijftafel

€ 759,00
2-3 weken
8 people are also interested
1 ontwerp:
Desk schrijftafel / eiken/124x74,5x64cm bxhxd
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Desk schrijftafel werd door Lucia Kriva voor het merk Jan Kurtz ontworpen. Lucia Kriva is een jonge Slowaakse designer die met name aan de weg timmert als binnenhuisarchitecte. Het ontwerp voor deze sierlijk gevormde schrijftafel was haar afstudeerproject. Designleverancier Jan Kurtz nam het graag op in zijn assortiment. Dit tijdloze en kleine bureau past in veel verschillende woonstijlen en zal ook in een zakelijke omgeving tot zijn recht komen. U kunt de Desk schrijftafel in uw thuiswerkruimte plaatsen, maar hij kan ook dienstdoen als bureau voor uw kinderen, wanneer ze hun huiswerk moeten maken. Hij is breed genoeg voor een bureaulamp en een laptop en is ook een praktische oplossing voor kleinbehuisden zoals studenten.

De Desk schrijftafel heeft een hoogte van 74,5 cm, een diepte van 64 cm en een breedte van 124 cm. Hij is gemaakt van massief eikenhout dat naturel gehouden is en zo zijn houtkleur en nerfstructuur goed laat zien. De poten zijn enigszins schuin geplaatst voor een betere stabiliteit. Ze lopen taps toe, wat uw tafel een elegante aanblik geeft. Het tafelblad is gemaakt van donker gekleurd linoleum. Dit oppervlak is gemakkelijk te reinigen en bovendien bestand tegen krassen en andere beschadigingen. De Desk schrijftafel heeft een handige schuiflade met een breedte van 66 cm, een diepte van 32 cm en een hoogte van 4 cm.


Productdetails
Artikel-ID 272882
Fabrikant Jan Kurtz
Kleureneiken
Materiaaleiken, linoleum
AfmetingBreedte: 124cm
Hoogte: 74.5cm
Diepte: 64cm
Gewicht33kg

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.  

Het past

  • Zwart
  • Grijs
Jan Kurtz
Soho kruk ladder
2-3 weken
€ 198,00
  • Zwart
Jan Kurtz
Holzmaxx brandhoutrek
2-3 weken
€ 159,00
  • Bruin
  • Grijs
  • Blauw
  • Geel
Jan Kurtz
Somnia Outdoor kussen 48x48cm
op voorraad
€ 35,00
  • Wit
Jan Kurtz
Image plank 48x171x35cm
2-3 weken
€ 498,00