Miunn barkruk sledenonderstel wit h75

€ 359,00
4-6 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Miunn barkruk sledenonderstel wit h75 / wit/Baydur® wit gelakt/bxhxd 43x99x43cm/frame wit poedergecoat
of direct naar

Productbeschrijving

De Miunn barkruk sledeonderstel wit H 75 cm werd door Karri Monni voor het merk Lapalma ontworpen. De Finse ontwerper Karri Monni is opgeleid als ambachtelijk meubelmaker. Hij heeft een aantal meubellijnen ontwikkeld die commercieel succesvol zijn geworden. Dit geldt ook voor de Miunn-lijn, waartoe deze Miunn barkruk sledeonderstel wit H 75 cm ook behoort. AmbienteDirect heeft naast deze uitvoering ook andere barkrukken en stoelen uit deze collectie voor u. U heeft niet alleen een keuze in het onderstel, maar ook in het materiaal van de zitkuip. De Miunn barkruk sledeonderstel wit H 75 cm is een design barkruk die goed tot zijn recht komt in een strakke of juist romantische inrichting.

De Miunn barkruk sledeonderstel wit H 75 cm heeft een totale hoogte van 99 cm en een breedte en diepte van elk 43 cm. Het verfijnd vormgegeven onderstel is het eerste dat op zal vallen. De twee dunne sledeonderstellen waar het zitgedeelte op rust, lijken op het eerste oog wat fragiel, maar schijn bedriegt. De constructie en de kwaliteit van het staal geven deze barkruk juist een grote stevigheid en draagvermogen. De zitschaal is gemaakt van hoogwaardige kunststof dat makkelijk te reinigen is en veerkracht vertoont. Het onderstel is leverbaar met een lichtgekleurde poedercoating of een laklaag. Onder de sleden zijn beschermdoppen geplaatst, om uw vloer te ontzien.


Productdetails
Artikel-ID 225173
Fabrikant Lapalma
Designer Karri Monni
Collectie Lapalma Miunn
Kleurenwit/Baydur® wit gelakt
Materiaalstaal, kunststof
AfmetingBreedte: 43cm
Hoogte: 99cm
Diepte: 43cm
Zithoogte: 75cm

Technische productdetails
Diversen
  • Gepoedercoat stalen frame
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".