Donut 195 hanglamp

€ 1.179,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Donut 195 hanglamp L / wit, messing/geborsteld/H x Ø: 28x53cm/met twee E27-fitting
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Donut 195 hanglamp werd ontworpen door Lise Navne voor het Deense merk Le Klint. Lise Navne studeerde in 2006 af aan het Sint Martins College of Art and Design in Londen en leverde met deze lamp haar debuut als ontwerpster. Daarvoor liet ze zich inspireren door de ontwerpen van Kaare Klint, een van de ontwerpers van het eerste uur. Navne tilde zijn ontwerp voor de Fruit lamp naar een hoger plan en kwam met deze Donut hanglamp, die zijn vorm ontleent aan het zoete Amerikaanse broodje.

De Donut 195 hanglamp valt op door zijn grote formaat. De kleinste heeft een hoogte van 26 cm en een diameter van 47 cm, de grootste heeft een hoogte van 28 cm en een diameter van 53 cm. Daarmee is deze elegante lamp een opvallende verschijning in uw interieur. Hij heeft een kabellengte van 300 cm en weegt 2 kg. De lamp is gemaakt van kunststof en krijgt zijn charme door de messing details. De lamp is uitgerust met een E27-fitting voor twee gloeilampen van elk maximaal 800 lm. De lamp kan uitsluitend worden gebruikt met lampen met een laag vermogen. Combineer de Donut 195 hanglamp met een van de andere handgevouwen lampen van Le Klint.


Productdetails
Artikel-ID 282414
Fabrikant Le Klint
Designer Lise Navne
Kleurenwit, messing/geborsteld
Materiaalkunststof, messing
AfmetingHoogte: 28cm
Doorsnee: 53cm
Kabellengte: 300cm
Doorsnee lampenkap: 53cm

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Groen
  • Grijs
  • Rood
Softline
Bon-Bon pouf L
6-8 weken
vanaf € 313,00