Speciale Prijs – Alen voor StyleClub-leden
Dit product is momenteel in de aanbieding voor een speciale prijs in onze exclusieve StyleClub. Wilt u van deze speciale prijs profiteren? Hier naar de aanmelding
tekening afmetingen

Officina - Vloerspiegel

Design van Ronan Bouroullec, Erwan Bouroullec
Artikel-ID 012324, gehele collectie weergeven

Productbeschrijving

De Officina - Vloerspiegel werd ontworpen door de Franse broers Erwan en Ronan Bouroullec voor de fabrikant Magis.

Dit tijdloze ontwerp is een echte blikvanger in de slaapkamer, maar zal ook voor een verrassend effect zorgen in de woonkamer of badkamer. De constructie is vervaardigd uit staal, waardoor de spiegel erg stevig is. Het onderstel is zo ontworpen dat de vloerspiegel bijzonder goed in balans is.

De spiegel heeft een breedte van 45 cm, een hoogte van 171 cm en een diepte van 44 cm. Dat maakt het ontwerp ideaal om in een hoek te plaatsen, maar ook naast een hoge kast komt hij goed tot zijn recht. De Officina - Vloerspiegel kan goed dienstdoen als passpiegel of ook als decoratie. Met deze spiegel krijgt een kamer namelijk een zeer ruimtelijk aspect. Bovendien is het een mooie manier om een lichtbron te versterken door deze precies op de spiegel te richten.

Erwan en Ronan Bouroullec zijn twee broers uit Bretagne die hun stoute schoenen aan hebben getrokken en hun eigen studio zijn begonnen in Parijs. Dat bleek een groot succes. Inmiddels hebben zij vele bekende prijzen op hun naam staan, zoals de Elle Deco International Design Award.

Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland

Bij vooruitbetaling per bankoverschrijving ontvangt u 3% korting.

Productvarianten

Officina - Vloerspiegel
Officina - Vloerspiegel zwart / bxhxd 45x171x44cm / onderstel gelakt
6 weken
Informatie over levertijd
6 weken
€ 916,00*

Afmetingen & Extra informatie

Kleurenzwart
Materiaalstaal
AfmetingBreedte: 45cm
Hoogte: 171cm
Diepte: 44cm

Wij voeren alle artikelen van dit merk. Kunt u een artikel niet vinden of u wenst een individuele aanbieding, stuur ons dan een aanvraag.

 
* Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten