Pulce tafellamp

€ 229,00
OVP € 249,00
-8%
2-4 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Pulce tafellamp / blauw/h x Ø 23,5x16,5cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Pulce tafellamp werd door Emiliana Martinelli voor het merk Martinelli Luce ontworpen. Emiliana Martinelli, de dochter van oprichter Elio Martinelli, staat aan het hoofd van Martinelli Luce. Zij speelt ook een belangrijke rol bij het creëren van nieuwe lijnen en nieuwe verlichtingsconcepten. Deze kleurrijke Pulce tafellamp geeft uw woning of zakelijke omgeving een zachte en heldere verlichting en voegt een zekere mate van stijl en klasse toe. Het feit dat de kleur van het onderstel ook doorloopt op de lampenkap, geeft de minimalistische Pulce tafellamp zijn karakteristieke charme.

De Pulce tafellamp heeft een hoogte van 23,5 cm en een diameter van 16 cm. U ziet een cilindervormige voet van eersteklas aluminium, met een mooie laklaag. Het snoer van deze lamp heeft een lengte van 175 cm. De bolvormige lampenkap is gemaakt van methylacrylaat, dat enigszins opaak is gemaakt. Hierdoor zal het licht deels verstrooid worden, wat de verlichting een zacht en diffuus karakter geeft. De kleur van de voet loopt door over een deel van de lampenkap, zodat uw verlichting ook een kleuraccent krijgt. Het verzachte en ietwat gekleurde licht tezamen creëert een bijzondere sfeer. Als lichtbron kunt u voor de Pulce tafellamp het beste een peervormige lamp met een grote E27-fitting kiezen. Deze kunt u als extra accessoire bij ons bestellen. Wij leveren ze uit voorraad.


Productdetails
Artikel-ID 228250
Fabrikant Martinelli Luce
Designer Emiliana Martinelli
Kleurenblauw
Materiaalmethacrylaat, aluminium
AfmetingHoogte: 23.5cm
Doorsnee: 16.5cm
Kabellengte: 240cm
Gewicht1.3kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/5.3W - exclusief
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Geel
  • Roze
  • Groen
  • Grijs
  • Beige
Verpan
Luna tapijt
8-10 weken
€ 329,00
OVP € 381,00
-14%