Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)

HAY tafels

Heerlijk comfortabel

Sinds 2002 ontwerpt Hay ongecompliceerd interieur met de look van de jaren 50 en 60 met duidelijke lijnen en natuurlijke materialen

Es wurden leider keine Produkte gefunden.

Collecties van HAY

HAY tafels - modellen met Scandinavische roots

Bent u een fan van 'cleaner design' en geeft u de voorkeur aan een minimalistische interieurstijl? Dan is een HAY-tafel voor uw woonkamer, eetkamer of kantoor de juiste keuze. De meubels van het Deense designermerk inspireren met een puristische uitstraling. Ze passen daarom perfect in moderne, eenvoudig ingerichte interieurs. Ze vormen een verrassend contrast met andere stijlen zoals de klassieke of maritieme stijl. In onze online shop kunt u HAY-tafels kopen voor verschillende doeleinden, van de bijzettafel bij uw leesstoel tot een ruime eettafel. U kunt ook kiezen uit verschillende ontwerpen in elke categorie. Bij sommigen kunt u kiezen uit kleurvariaties - van klassiekers als wit en zwart tot ongebruikelijke kleuren als rood of groen. Ontwerpers van enkele van de uitzonderlijke HAY-tafels zijn Ronan en Erwan Bouroullec. De broers staan bekend om hun innovatieve ontwerpen. Daarnaast hebben andere bekende ontwerpers het meubilair voor het label ontworpen, bijvoorbeeld Wim Rietveld en Thomas Bentzen.

Variëteit in materiaal voor een unieke uitstraling

Om de ongebruikelijke ontwerpen van de HAY-tafels te realiseren, vertrouwt het designteam van het merk op een veelzijdig materiaalassortiment. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende tafelbladen:

  • Gelamineerd
  • Linoleum
  • Metaal
  • Hout

De frames of tafelpoten zijn ook gemaakt van verschillende materialen zoals metaal, hout of kunststof. Veel modellen bestaan uit een mix van materialen die spannende combinaties creëren. Deze geven de tafels van HAY een speciale look. Met het verder puristische ontwerp kan dit een optimaal effect hebben.
Een andere designvariant creëert ook de blikvangers van het Deense label. De HAY-tafel is gemaakt van slechts één soort materiaal en overtuigt door zijn bijzondere vorm. Dit is bijvoorbeeld het geval bij modellen uit de Slit Table of Palissade Coe-collectie.

Kies de juiste tafel bij AmbienteDirect

Designliefhebbers kopen met een HAY-tafel een meubelstuk dat aan hun hoge eisen voldoet. De veelzijdigheid van de selectie betekent dat u ook producten kunt kiezen die passen bij uw ideeën en de speciale kenmerken van uw interieur.
Een HAY-tafel met een ronde vorm is bijvoorbeeld geschikt als u voldoende bewegingsvrijheid in uw woon- of eetkamer wilt hebben.
Meubilair zonder hoeken en randen neemt minder ruimte in beslag en u kunt er gemakkelijker omheen lopen. Ronde ontwerpen Tafels zien er zachter uit en zetten contrasten als uw andere meubelen zeer opvallende vormen hebben. Als u een ruim huis hebt, vult een vierkante HAY-tafel uw eet- of woonkamer optimaal en creëert een huiselijke flair. Kiest u voor een model in houtlook, dan onderstreept het warme charisma de behaaglijke sfeer. U kiest voor een HAY-tafel in het wit als u wilt dat uw interieur er lichter en vriendelijker uitziet. Dit geldt ook voor modellen van glanzend metaal. Ook de lichtreflectie op het oppervlak zorgt voor fascinerende effecten.