House Doctor

House Doctor - Bright - Windlicht
  • Zwart
House Doctor
Bright - Windlicht
op voorraad
€ 10,40
OVP € 23,00
-55%

De meubels, woonaccessoires en lampen van het Deense familiebedrijf HouseDoctor gelden als het beste medicijn tegen doorsnee-interieurs. De geschiedenis van het bedrijf begint met twee zussen en een broer: Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel en Klaus Juhl Pedersen, die een passie delen voor kunst en inrichting. In 2001 werden zij zelfstandig met een eigen bedrijf. Sindsdien worden de buitengewone objecten in de bedrijfsvestiging in Ikast ontworpen door het getalenteerde trio. Daar worden de provocerende, ironische maar altijd Scandinavisch-eenvoudige woonaccessoires gecreëerd en door meer dan 100 werknemers geproduceerd.

Het moderne medicijn voor uw huis

Een onvergelijkbare, creatieve stijl binnen uw eigen vier muren is het belangrijkste doel van HouseDoctor. Met persoonlijke, licht-speelse en tegelijk zeer op functionaliteit toegespitste ontwerpen wordt uw huis een filiaal van de creatieve kliniek. De typisch Scandinavische, heldere lijnen hebben alle designobjecten van HouseDoctor gemeen. Met een brutale knipoog wordt deze door decoratieve patronen, op het eerste gezicht onopvallende details en ongewone toepassingsmogelijkheden gecomplementeerd.

Creaties die de Deense huisarts voorgeschreven heeft

De Ace-hanglamp is een mooi voorbeeld van een karaktervolle lamp van het Deense huis. De gloeilamp wordt hier op een klassieke, industriële manier omgeven door kleine stukjes draad en brengt daardoor een grappig en tegelijkertijd stijlvol designobject in uw woonkamer. De legergroene afvalemmer Pid verandert uw begrip van een gewoon, alledaags voorwerp als een vuilnisbak. De elegante retrolook wordt afgerond door functionele aspecten, zoals een praktische swingdeksel.