Hubble Bubble 11 LED hanglamp

€ 2.399,00
3-4 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Hubble Bubble 11 LED hanglamp / wit/gematteerd/11x LED/dimbaar/bxdxh 99x10x102cm/baldakijn nikkel 35x10x3cm/onderstel metaal/20W 530lm 2700K CRI93
of direct naar

Productbeschrijving

De Hubble Bubble 11 LED hanglamp is ontworpen door Marcel Wanders voor het merk Moooi. Deze unieke lamp is gebaseerd op prettige herinneringen aan een fijne jeugd: de lampenbollen zijn namelijk gebaseerd op bellen blazen tijdens een zomerse dag. De hanglamp bestaat uit 11 glazen elementen die ogenschijnlijk willekeurig over een rond metalen frame zijn verdeeld. U heeft de keuze uit bubbels die vervaardigd zijn uit 'Frosted' melkglas of transparant iriserend 'Oil' glas. De lamp geeft een zacht en prettig licht en het licht schijnt naar alle richtingen uit. De kleurtemperatuur van het licht is 2700 K en de lichtopbrengst is 655 lm. U kunt de lamp ook dimmen, de dimmer zit verwerkt op de aan/uitschakelaar.

De Hubble Bubble 11 LED hanglamp heeft een luchtig ontwerp en steelt de show door zijn speelse design. Zo veelzijdig als uw fantasieën bij deze lamp is de lamp ook in gebruik. U kunt hem namelijk zowel verticaal als horizontaal ophangen of combineren met de kleinere versie met 7 lichtbronnen voor een feeërieke compositie. De Hubble Bubble 11 LED hanglamp is 102 cm hoog en heeft een lengte van 99 cm en een breedte van 13 cm. De lamp beschikt over 11 lampen, deze lichtbronnen worden meegeleverd.


Productdetails
Artikel-ID 231369
Fabrikant Moooi
Designer Marcel Wanders
Collectie Moooi Hubble Bubble
Kleurenwit/gematteerd/11x LED/dimbaar
Materiaalmetaal, polycarbonaat, glas
AfmetingBreedte: 99cm
Hoogte: 102cm
Diepte: 10cm
Kabellengte: 250cm
Gewicht1.5kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/2W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".