Obon bijzettafel vierkant hoog

€ 779,00
3-4 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Obon bijzettafel vierkant hoog / terracotta/geglazuurd/46x47x34cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Obon bijzettafel vierkant hoog is ontworpen door Simone Bonanni voor het merk Moooi. Bij het unieke ontwerp van de tafel heeft de jonge Italiaanse designer zich laten inspireren door het aloude, natuurlijke materiaal terracotta. Dit ongeglazuurde aardewerk van gebakken klei ligt aan de basis van eeuwenoude, archeologische vondsten. De keramieken designtafel is een eerbetoon aan de lange verbintenis van de mens met dit materiaal.

De Obon bijzettafel vierkant hoog heeft een imperfecte schoonheid. De mix van ingetogenheid, moderniteit en authenticiteit zorgt voor een bijzondere uitstraling. Het ruwe, poreuze en onregelmatige oppervlak met warme, oranjerode kleur geeft uw interieur een boost. De ronde, zachte vormen en onvolmaakte contouren accentueren de onvervalste, originele esthetiek van de tafel.

De handgemaakte Obon bijzettafel vierkant hoog heeft een lengte van 46 cm, een breedte van 47 cm en een hoogte van 37 cm. Stevigheid en stabiliteit zijn gegarandeerd met een gewicht van 12 kg en een brede, ronde basis. Het tafelblad is geglazuurd om het waterdicht te maken. De Obon bijzettafel vierkant hoog maakt deel uit van een collectie van drie tafels. U vindt ook de Obon bijzettafel vierkant laag van Moooi in het rijke aanbod van AmbienteDirect, om een stijlvol geheel in de kamer te creëren.


Productdetails
Artikel-ID 231357
Fabrikant Moooi
Designer Simone Bonanni
Collectie Moooi Obon
Kleurenterracotta/geglazuurd
Materiaalkeramiek
AfmetingLengte: 46cm
Breedte: 47cm
Hoogte: 34cm

Technische productdetails
Documenten

Levering & Retouren
3-4 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie en overeenkomende

  • Oranje
Moooi
Obon bijzettafel vierkant laag
3-4 weken
€ 1.039,00
  • Bruin
  • Zwart
ClassiCon
Euvira Lounge Chair
2-3 weken
vanaf € 3.340,00
  • Groen
  • Beige
  • Grijs
&Tradition
Develius 2-zits sofa 220x70x89cm
4-5 weken
vanaf € 3.239,00