Fjord stool 75x55x35cm

€ 1.044,00
4-6 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Fjord stool 75x55x35cm / rood/violet/zetel leer Cirè Lacquer/zijden stof Divina 3 684/75x55x35cm lxbxh
of direct naar

Productbeschrijving

De Fjord - Kruk groot - 75 x 55 cm werd ontworpen door Patricia Urquiola voor de Italiaanse fabrikant Moroso.

De Fjord - Kruk groot - 75 x 55 cm is een stevige poef met een lederen stoffering, een vulling van koudschuim en een stevig stalen frame. Deze kruk is niet alleen een geweldig designmeubel voor in de huiskamer, maar ook multifunctioneel in gebruik als kruk en voetenbankje. De Fjord-collectie bestaat verder uit stoelen, fauteuils en krukjes die u heel goed kunt combineren met de Fjord - Kruk groot - 75 x 55 cm.

De Spaanse designer Patricia Urquiola studeerde in Madrid en Milaan en heeft sinds 2001 haar eigen designstudio in Milaan. Na haar studie is zij grotendeels beïnvloed door grote Italiaanse designers zoals Achille Castiglioni en Vico Magistretti die haar in het begin van haar carrière hebben begeleid bij haar eerste projecten. Haar ontwerpstijl is onconventioneel en experimenteel. Een aantal ontwerpen van Patricia Urquiola, waaronder de Fjord armleunstoel, maken deel uit van de permanente collectie van het MoMa in New York. Tijdens haar carrière heeft Patricia Urquiola reeds de IF Design Award, de Red Dot Design Award en de Australian International Design Award gewonnen.

Bekijk het volledige assortiment van AmbienteDirect voor de meest exclusieve meubels, verlichting en accessoires van topdesigners.


Productdetails
Artikel-ID 239493
Fabrikant Moroso
Designer Patricia Urquiola
Collectie Moroso Fjord
Kleurenrood/violet/zetel leer Cirè Lacquer
Materiaalkoudschuim, leer, stof, staal
AfmetingLengte: 75cm
Breedte: 55cm
Hoogte: 35cm
Zithoogte: 35cm
Gewicht12kg

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Wit
Moroso
Fjord H. armleunstoel
4-6 weken
€ 389,00
  • Beige
  • Bruin
Moroso
Fjord Relax draaifauteuil
4-6 weken
€ 3.334,00