Ceras 3 tapijt

€ 3.399,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Ceras 3 tapijt 200x300cm / donkergrijs/bruin/hand geweven/type Kilim/dichtheid 48.000 knopen/m2/0,4cm h/gewicht 1,7kg/m2/incl. antislipmat
of direct naar

Productbeschrijving

Het Ceras 3 tapijt werd ontworpen door Nani Marquina voor haar eigen designmerk Nanimarquina. Deze Spaanse ontwerpster richtte haar bedrijf op in 1987, in een tijd dat er nauwelijks contemporaine tapijten in Spanje te vinden waren. Ze volgde haar opleiding aan de Escuela Massana in Barcelona en toen haar eerste tapijtontwerpen succes bleken te hebben, was Nanimarquina al snel een feit. Sindsdien ontstond er een brede en kleurrijke collectie tapijten, waarvoor Marquina samenwerkte met andere ontwerpers en waarvoor ze in de leer ging bij ambachtelijke tapijtwevers uit allerlei culturen.

Het Ceras 3 tapijt maakt deel uit van de Ceras tapijtencollectie, die vier tapijten omvat van verschillende formaten en kleursamenstellingen van minstens 50% gerecyclede materialen. De kleden zijn het resultaat van een onderzoek naar een getekende basis die met kleuren wordt geweven als een kelim. Bij elk van de vier tapijten ging het om een zoektocht naar de optimale balans tussen drie kleuren in een patroon van zich herhalende strepen. De vloerkleden zijn elk verkrijgbaar in twee formaten: 170 x 240 cm met een gewicht van 6,9 kg en 200 x 300 cm met een gewicht van 10,2 kg. Daarmee is het Ceras 3 tapijt een mooie basis in uw interieur.


Productdetails
Artikel-ID 287689
Fabrikant Nanimarquina
Designer Nani Marquina
Collectie Nanimarquina Ceras
Kleurendonkergrijs/bruin/hand geweven/type Kilim
Materiaal100% afghaanse wol handgesponnen
AfmetingLengte: 300cm
Breedte: 200cm
Hoogte: 0.4cm
Gewicht10.2kg
Duurzaamheid bestaat uit ten minste 50% gerecycleerde materialen 

Technische productdetails

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Uit dezelfde collectie

  • Grijs
Nanimarquina
Ceras 1 tapijt
2-3 weken
€ 2.309,00