Form barstool onderstel staal 65cm

€ 310,00
1-2 weken
4 people are also interested
2 ontwerpen:
Form barstool onderstel staal 65cm / zwart/zitschaal polypropyleen/ondertsel staal zwart gelakt/48x100x52cm bxhxd
of direct naar
Ontvang {points} StyleClub punten bij je aankoop

Word nu lid van StyleClub en profiteer van:

  • Waardevolle punten bij elke aankoop
  • Exclusieve voordelen, aanbiedingen en promoties
  • 100 punten welkomstbonus

Productbeschrijving

De Form barstool onderstel staal 65 cm is ontworpen door Simon Legald voor het merk Normann Copenhagen. Deze Deense fabrikant is actief sinds 1999 en richt zich op modern design met een tijdloos karakter. Met onder meer barkrukken, stoelen, sofa's, voetenbankjes, tafels, opslagmeubelen, tapijten, kledingkasten, schoenrekken, interieuraccessoires en lampen is het assortiment van Normann Copenhagen bijzonder gevarieerd. Ontwerper Simon Legald is verantwoordelijk voor een groot deel van de collectie.

De Form barstool onderstel staal 65 cm wekt de indruk uit één stuk te zijn vervaardigd. Dit wordt bereikt door het gebruik van uniforme kleuren en een naadloos ontwerp. In werkelijkheid is de barkruk opgebouwd uit een polypropyleen zitschaal en een los onderstel. Aan de onderzijde van de zetel bevinden zich holle uitstulpingen die strak om de bovenzijde van de vier poten vallen. Deze bevestigingsmethode zorgt voor een sterke constructie.

Naast de in de productnaam aangegeven zithoogte heeft de Form barstool onderstel staal 65 cm een breedte van 48 cm en diepte van 52 cm. Inclusief de rugleuning is de kruk 100 cm hoog. Het gewicht bedraagt 5,6 kg. Aan de onderkant van de poten zijn glijnokken aangebracht. De Form-lijn bestaat uit barkrukken, tafels en stoelen en draaistoelen met en zonder armsteunen. In 2016 ontving de serie de IF Product Design Award.


Productdetails
Artikel-ID 223099
Fabrikant Normann Copenhagen
Designer Simon Legald
Collectie Normann Copenhagen Form
Kleurenzwart, wit (zitschaal polypropyleen)
Materiaalpolypropyleen, staal
AfmetingBreedte: 48cm
Hoogte: 100cm
Diepte: 52cm
Zithoogte: 65cm
Gewicht5.6kg

Reviews

Selecteer ontwerp:


Form barstool onderstel staal 65cm

zwart/zitschaal polypropyleen/ondertsel staal zwart gelakt/48x100x52cm bxhxd

1-2 weken
€ 310,00
1-2 weken

Form barstool onderstel staal 65cm

wit/zitschaal polypropyleen/ondertsel staal zwart gelakt/48x100x52cm bxhxd

1-2 weken
€ 310,00
1-2 weken
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".