Pal kruk

€ 379,00
OVP € 449,00
-16%
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Pal kruk / zwart/gelakt/h x Ø 46x37cm/zetel gelamineerd eikenfineer
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Pal kruk is ontworpen door Sami Kallio voor het merk Northern. De in het Noorse Oslo gevestigde fabrikant is gelieerd aan de designstudio Northern Lightning. Waar deze studio uitsluitend verlichting produceert, heeft het label een uitgebreider assortiment. Naast lampen en zitmeubelen bevinden zich hierin ook tafels, bureaus, kasten en interieuraccessoires. De Finse designer Sami Kallio werkt vanuit Zweden en creëert voornamelijk houten meubels. Zijn ontwerpen zijn het resultaat van traditioneel vakmanschap en moderne productietechnieken.

De Pal kruk is een geheel uit hout bestaand zitmeubel met een tijdloze vormgeving. Hij heeft een robuuste ronde zitting, die wordt ondersteund door drie poten. De poten zijn via bijna onzichtbare verbindingen aan de zetelrand gemonteerd. Hoewel de Pal kruk uitblinkt in eenvoud heeft hij ook een eigenschap die niet direct opvalt. Doordat de poten naast het zitgedeelte zijn bevestigd, is dit meubel namelijk tot vijf exemplaren stapelbaar.

De hoogte van de Pal kruk bedraagt 46 cm. De zitting heeft een doorsnede van 37 cm en is enkele centimeters dik. Het zitgedeelte en de poten zijn aan de bovenzijde voorzien van gelamineerd eikenfineer. Het in het ontwerp gebruikte eikenhout is beschikbaar in diverse afwerkingen. De Pal kruk heeft een gewicht van 2,5 kg en werd uitgebracht in 2018.


Productdetails
Artikel-ID 171123
Fabrikant Northern
Designer Sami Kallio
Collectie Northern Pal
Kleurenzwart/gelakt
Materiaaleik
AfmetingHoogte: 46cm
Doorsnee: 37cm
Zithoogte: 46cm
Gewicht2.5kg

Technische productdetails
Verdere eigenschappenstapelbaar stapelbaar

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Geel
  • Roze
  • Groen
  • Grijs
  • Beige
Verpan
Luna tapijt
8-10 weken
€ 329,00
OVP € 381,00
-14%
  • Wit
  • Zwart
Audo
Turning bijzettafel
op voorraad
€ 499,00
OVP € 565,00
-12%
  • Zwart
  • Bruin
  • Grijs
Fritz Hansen
Egg™/ Het Ei fauteuil leer
4-6 weken
vanaf € 10.499,00