Zanuso 275 tafellamp

€ 899,00
OVP € 1.036,00
-13%
4-6 weken
4 people are also interested
1 ontwerp:
Zanuso 275 tafellamp / wit/gelakt/bxh 42x40cm/frame nut brown
of direct naar

Productbeschrijving

De Zanuso 275 - Tafellamp is door designer Marco Zanuso voor fabrikant Oluce ontworpen.

De koepelvormige tafellamp is qua ontwerp een verbeterde, moderne versie van deze designklassieker. Het licht schijnt direct naar beneden op de draagconstructie, maar de koepel kan eenvoudig worden verplaatst voor een andere lichtuitstraling. U kunt spelen met het bereik van de verlichting. Het is in elke positie perfect in balans. Het diffuse licht is zeer geschikt als zachte en sfeervolle verlichting in woonkamers, op kantoren en in conferentieruimten.

De Zanuso 275 - Tafellamp is 40 cm hoog en heeft een asymmetrische, moderne vorm. De designlamp wordt gevormd door een draaibare metalen arm en een diffuser van opaalwit methacrylaat, met een diameter van 4 cm. Het verlichtingsaccessoire is verkrijgbaar met een witte of notenhoutbruine voet.

De Zanuso 275 - Tafellamp werd vroeger als bureaulamp beschouwd, maar past tegenwoordig in elke ruimte. Het wordt als een meesterwerk van Marco Zanuso beschouwd. De Italiaanse designer was toonaangevend in het naoorlogse Italiaanse design. AmbienteDirect heeft een brede en veelzijdige collectie verlichtingsproducten van Oluce, zoals de Lys vloerlamp, de Line wandlamp, The Globe tafellamp en de Sonora pendellamp. Het zijn stuk voor stuk designlampen die uw interieur een stijlvolle boost geven.


Productdetails
Artikel-ID 221453
Fabrikant Oluce
Designer Marco Zanuso
Kleurenwit/gelakt
Materiaalpolymethylmethacrylaat (PMMA), metaal
AfmetingBreedte: 42cm
Hoogte: 40cm
Kabellengte: 220cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x Standaard-Peer E27/105W - exclusief
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Wit
  • Bruin
Jan Kurtz
Dina nachtkastje
op voorraad
€ 319,00