Pepe kruk

€ 1.869,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Pepe kruk / zwart/48x58x32cm bxhxd
of direct naar

Productbeschrijving

De Pepe kruk werd door Raffaella Mangiarotti voor het merk Opinion Ciatti ontworpen. Raffaella Mangiarotti is een bekende Italiaanse ontwerpster die een aantal internationale onderscheidingen wist te winnen. Veel van haar creaties kunt u terugvinden in permanente collecties van kunstmusea. Als u deze opvallende Pepe kruk ziet, herkent u ongetwijfeld de vorm van een goed western-zadel. Een goed zadel zorgt ervoor dat u zonder problemen urenlang te paard kunt rondrijden. Van deze eyecatcher van een kruk mag u dezelfde mate van comfort verwachten. De speels ogende Pepe kruk is meer dan alleen maar een opvallend designitem. Als u plaatsneemt, voelt u hoe ergonomisch goed doordacht Mangiarotti's ontwerp is.

De Pepe kruk heeft een hoogte van 58 cm, een breedte van 48 cm en een diepte van 32 cm. Net als op een echt zadel is de achterkant iets hoger dan de voorkant, zodat u op de meest natuurlijke wijze kunt zitten. Het binnenwerk van deze kruk is gemaakt van staal. De Pepe kruk rust op vrijwel onzichtbare pootjes van kunststof, om uw vloer intact te houden. Het stalen frame is omspannen met een hoge kwaliteit leer, dat handmatig gestikt en aangebracht is. Het leer voelt zacht en comfortabel en is in meerdere leerkleuren te bestellen. Deze in het oog springende kruk voelt zich prima thuis in een landelijk interieur.


Productdetails
Artikel-ID 193265
Fabrikant Opinion Ciatti
Designer Raffaella Mangiarotti
Kleurenzwart
Materiaalstaal, leder
AfmetingBreedte: 48cm
Hoogte: 58cm
Diepte: 32cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Wit
Le Klint
Lamella 3 hanglamp
2-3 weken
€ 669,00
  • Grijs
GAN
Mangas Space Square - Tapijt
4-6 weken
€ 1.096,00
  • Rood
&Tradition
Cloud LN1 - Fauteuil
6-8 weken
€ 3.239,00