Fischer Design 03 highboard 90x38x117cm

€ 1.210,00
11-12 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Fischer Design 03 highboard 90x38x117cm / zwart/MDF gelakt/met 2 deuren zonder planken/onderstel staal zwart gepoedercoat
of direct naar

Productbeschrijving

De Fischer Design 03 highboard 90 x 38 x 117 cm is ontworpen door David Spinner voor het merk OUT OBJEKTE UNSERER TAGE. Dit smalle stijlvolle meubelstuk bestaat is verdeeld in drie compartimenten. Precies in het midden zit een een dichte kast met twee deuren. De kast biedt een handige opbergruimte om dingen uit het zicht te zetten. De twee handgrepen zijn in dezelfde kleur uitgevoerd en vallen daardoor nauwelijks op. De kast is vervaardigd uit hoogwaardig zwart gelakt mdf. De rest van het metalen frame bestaat uit twee rechthoekige vierkanten. Het geheel loopt naadloos in elkaar over waardoor het meubelstuk getuigt van perfectie. Het eenvoudige design van de Fischer Design 03 highboard 90 x 38 x 117 cm wordt gekenmerkt door verticale en horizontale lijnen die in een perfecte geometrische vorm zijn uitgevoerd.

De Fischer Design 03 highboard 90 x 38 x 117 cm is een perfect meubelstuk met statige eenvoud. Juist de simpele vormgeving zorgt ervoor dat de sidetable een krachtige uitstraling heeft. Het afgesloten vlak met twee deuren zorgt voor een functioneel karakter. Het minimalistische design zorgt ervoor dat de kast zowel rust als helderheid uitstraalt. Hierdoor past deze kast goed in een kantoor als in een huiselijke ruimte. Dankzij de modulariteit van het systeem kan de kast op ieder moment worden uitgebreid met modellen uit dezelfde serie.


Productdetails
Artikel-ID 175314
Fabrikant OUT Objekte unserer Tage
Designer David Spinner
Collectie OUT Objekte Unserer Tage Fischer
Kleurenzwart/MDF gelakt
Materiaalstaal, MDF
AfmetingBreedte: 90cm
Hoogte: 117cm
Diepte: 38cm
Gewicht50kg
Duurzaamheid · Verminderde verontreinigende belasting door het gebruik van lak op waterbasis
· Hout van FSC-gecertificeerde productie 

Technische productdetails

Levering & Retouren
11-12 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".