Fischer Design 09 sideboard 180x38x78cm

€ 2.420,00
11-12 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Fischer Design 09 sideboard 180x38x78cm / zwart/MDF gelakt/2x vak met 2 deuren zonder planken/onderstel staal zwart gepoedercoat
of direct naar

Productbeschrijving

De Fischer Design 09 sideboard 180 x 38 x 78 cm werd door David Spinner voor het merk OUT Objekte unserer Tage ontworpen. Een van de oprichters van OUT Objekte unserer Tage, David Spinner, is naast zijn directiewerk nog steeds betrokken bij een groot deel van de eigen ontwikkelde productlijnen. Dit Fischer Design 09 sideboard 180 x 38 x 78 cm is hier een voorbeeld van; het maakt deel uit van een modulaire collectie kastmodules die u kunt gebruiken om uw persoonlijke kastenwand mee te creëren. Daarbij hoeft u niet uit te gaan van een standaardaanbod, maar zijn het juist uw eigen behoeftes die aan de basis staan. De Fischer Design 09 sideboard 180 x 38 x 78 cm en overige modules passen in veel woonstijlen en zakelijke interieurs.

De Fischer Design 09 sideboard 180 x 38 x 78 cm heeft een stevig en solide frame van topkwaliteit staal. Het staal heeft een donkergekleurde poedercoating. Kunststof doppen onder het frame zorgen ervoor dat uw vloer niet te lijden heeft van beschadigingen. In deze constructie krijgt u vier kasten met elk één groot compartiment. U kunt losse planken als extra accessoires bestellen om de ruimtes verder in te delen. De kastdelen zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit MDF en gelakt met een ecologisch verantwoorde lak op waterbasis. Ook het MDF is afkomstig van duurzame houtbewerking. De deurtjes van deze kast openen zijdelings. De uitsparingen dienen als handgreep.


Productdetails
Artikel-ID 280411
Fabrikant OUT Objekte unserer Tage
Designer David Spinner
Collectie OUT Objekte Unserer Tage Fischer
Kleurenzwart/MDF gelakt
Materiaalstaal, MDF
AfmetingBreedte: 180cm
Hoogte: 78cm
Diepte: 38cm
Gewicht76kg
Duurzaamheid · Verminderde verontreinigende belasting door het gebruik van lak op waterbasis
· Hout van FSC-gecertificeerde productie 

Technische productdetails

Levering & Retouren
11-12 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".