Wagner armleunstoel onderstel zwart

€ 399,00
1-2 weken
2 people are also interested
2 ontwerpen:
Wagner armleunstoel onderstel zwart / essen mat gelakt/bxdxh 58x54x77cm/met kunststofgeleiders/onderstel staal zwart gepoedercoat
of direct naar

Productbeschrijving

De Wagner armleunstoel onderstel zwart is ontworpen door OUT voor het merk OUT OBJEKTE UNSERER TAGE. Deze eetkamerstoel is sterk in zijn eenvoud. Het frame van de stoel bestaat uit lijnen met zachte rondingen waardoor de stoel enige zachtheid krijgt. Het design is gebaseerd op de ouderwetse caféstoel maar heeft een moderne interpretatie gekregen door de ronde vormen van de zitting en rugleuning. Het resultaat is een armleunstoel die minimaal is in materiaal en ontwerp maar toch zijn aandacht weet op te eisen. De Wagner armleunstoel onderstel zwart is een combinatie van zwart staal en essenhout. Zowel het onderstel als de achterkant van de rugleuning bestaat uit metaal en vormt een eigenzinnig lijnenspel.

De rugleuning en zitting zijn vervaardigd uit essenhout en hebben een bijzondere geometrische vorm. De ronde rugleuning heeft een vorm van een halve kom waardoor u comfortabel in de stoel kunt zitten. De Wagner armleunstoel onderstel zwart heeft door de verschillende ronde vormen en het elegante staal een sierlijk karakter. U kunt de stoel gemakkelijk stapelen en opbergen. De armleunstoel heeft een breedte van 58 cm, een diepte van 54 cm en een hoogte van 77 cm. De zithoogte is 45,5 cm en de rugleuning heeft een hoogte van 77 cm.


Productdetails
Artikel-ID 175296
Fabrikant OUT Objekte unserer Tage
Collectie OUT Objekte Unserer Tage Wagner
Kleurenessen mat gelakt, essen zwart gelakt
Materiaaleiken, staal, kunststof
AfmetingBreedte: 58cm
Hoogte: 77cm
Diepte: 54cm
Zithoogte: 45.5cm
Hoogte rugleuning: 77cm
Gewicht5kg
Duurzaamheid Hout van FSC-gecertificeerde productie 

Technische productdetails
Verdere eigenschappenstapelbaar stapelbaar
Documenten

Reviews

Selecteer ontwerp:


Wagner armleunstoel onderstel zwart

essen mat gelakt/bxdxh 58x54x77cm/met kunststofgeleiders/onderstel staal zwart gepoedercoat

1-2 weken
€ 399,00
1-2 weken
Hout van FSC-gecertificeerde productie 

Wagner armleunstoel onderstel zwart

essen zwart gelakt/bxdxh 58x54x77cm/met kunststofgeleiders/onderstel staal zwart gepoedercoat

2 weken
€ 399,00
2 weken
Hout van FSC-gecertificeerde productie 
Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".