Logo

Nex Glamour Gold - Sideboard 110,5x48x109,3cm

2 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Nex Glamour Gold - Commode 110,5 x 48 x 109,3 cm werd ontworpen door het eigen ontwerpteam van Piure.

Dat praktische opbergoplossingen heel stijlvol kunnen zijn, bewijzen de kastenprogramma?s van deze Duitse meubelfabrikant wel. Het in München gevestigde bedrijf heeft zich toegelegd op hoogwaardige modulaire kasten en wandmeubelen, waarmee u uw ideale wandopstelling samenstelt, van dressoir tot wandmeubel. De kasten hebben stuk voor stuk een tijdloze uitstraling en een subtiele belijning, die op elke woonstijl kunnen worden afgestemd. Ten slotte worden de kasten gemaakt van duurzaam materiaal.

De Nex Glamour Gold - Commode 110,5 x 48 x 109,3 cm valt op door zijn indrukwekkende front van goudkleurig glas. Deze commode maakt deel uit van de Glamour-collectie van Piure. Hierin worden twee ogenschijnlijk tegengestelde werelden met elkaar verenigd, namelijk die van het hedendaagse minimalisme en die van de glas- en spiegelmeubelen uit het fin-de-siècle. Dat resulteert in een verrassende meubelcollectie, waarin glamour en eenvoud harmonieus in elkaar opgaan. De kast zelf is gemaakt van duurzaam mdf, het front bestaat uit vier deurtjes van goudkleurig klas. Deze zijn geheel met de hand gemaakt en bewerkt. De Nex Glamour Gold - Commode 110,5 x 48 x 109,3 cm is op dan ook niet voor niets een bijzonder meubelstuk in uw woonkamer.


Productdetails
Artikel-ID 171020
Fabrikant Piure
Designer Sascha Sartory
Collectie Piure Nex Glamour
Kleurengoud/spiegelglas
MateriaalMDF, spiegelglas
AfmetingBreedte: 110.5cm
Hoogte: 109.3cm
Diepte: 48cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".