Logo

Nex Pur Box nachtkastje 60x50x48cm

11 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Nex Pur Box nachtkastje 60 x 50 x 48 cm werd door de interne designafdeling van het merk Piure ontworpen. Het Duitse topmerk Piure is mede bekend geworden met zijn stijlvolle en praktische modulaire kasten. Steeds meer particulieren en zakelijke afnemers vragen om maatwerk. De losse modules van het Nex Pur-systeem maken het mogelijk om een geheel eigen kastenwand in te richten en niet langer afhankelijk te zijn van standaardoplossingen van leveranciers. Naast kastmodules kunt u in de Nex Pur-collectie ook terecht voor losse kastjes zoals dit Nex Pur Box nachtkastje 60 x 50 x 48 cm. Dit strak vormgegeven kastje past goed in een slaapkamer die modern ingericht is en een frisse uitstraling moet hebben.

Het Nex Pur Box nachtkastje 60 x 50 x 48 cm is compact en solide. Hij is gemaakt van hoogwaardige houtvezelplaten met een matglanzende beschermlaag. Als u goed kijkt, ziet u de vrijwel onzichtbare voeten waarop uw kastje rust. Deze zijn gemaakt van een speciale kunststof die makkelijk glijdt en daarbij uw vloer beschermt tegen krassen. Dit nachtkastje is voorzien van twee lades, die u eenvoudig opent door even op de voorkant te drukken. Beide lades bieden u tezamen voldoende opbergruimte voor alles wat u in en om uw slaapplek nodig heeft. Kijkt u ook eens naar de mooie en bijpassende garderobekasten voor uw slaapkamer.


Productdetails
Artikel-ID 171061
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016, grafiet, silk (houtvezelplaat mat gelakt)
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingBreedte: 60cm
Hoogte: 50cm
Diepte: 48cm
Gewicht· 43.5kg
· 58kg

Technische productdetails
Diversen

2 laden


Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".