Logo

Nex Pur Office deurkastje box 75x40x112,5cm

7 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Ontvang {points} StyleClub punten bij je aankoop

Word nu lid van StyleClub en profiteer van:

  • Waardevolle punten bij elke aankoop
  • Exclusieve voordelen, aanbiedingen en promoties
  • 100 punten welkomstbonus

Productbeschrijving

De Nex Pur Office deurkastje box 75 x 40 x 112,5 cm werd ontworpen door het eigen designteam van het merk Piure. Dit designmerk werd in 2006 in München opgericht door Simone Spanger en Ludger Köhler. Dat het tweetal een Italiaanse naam voor het merk koos, is geen toeval, want ze hebben een voorkeur voor exclusief Italiaans design. Door overtolligheden als deurknopjes en dergelijke weg te laten, creëerde Spang als creatief brein een collectie van vooral kasten met een vormgeving van heldere lijnen en een uiterst moderne vormgeving. Dit deurkastje behoort tot de Nex Pur Office-collectie, een serie kantoormeubelen.

De Nex Pur Office deurkastje box 75 x 40 x 112,5 cm is uitgevoerd in wit gelakt mdf. Het kastje is verdeeld in twee compartimenten met planken, die voldoende opbergruimte bieden aan ordners en andere spullen die u uit het zicht wilt opbergen. Door de hoogte van het kastje is het heel geschikt als afscheiding tussen werkplekken, zeker omdat het kastje even breed is als het bureau uit de Nex Pur Office-collectie. De 3 cm hoge schuifvoetjes vormen een subtiel detail aan de onderzijde van dit elegante kastje en zorgen dat het gemakkelijk te verplaatsen is. Combineer de Nex Pur Office deurkastje box 75 x 40 x 112,5 cm met een of meer andere kasten van Piure voor eenheid in uw kantoorinterieur.


Productdetails
Artikel-ID 171073
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/MDF mat gelakt
MateriaalMDF, melamine, kunststof
AfmetingBreedte: 75cm
Hoogte: 115.5cm
Diepte: 40cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".