Logo

Nex Pur Office deurkastje box 75x40x75cm

10 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Nex Pur Office deurkastje box 75 x 40 x 75 cm werd ontworpen door het eigen designteam van het merk Piure. Dit kastje maakt deel uit van de Nex Pur Office-collectie van dit merk, een collectie die bestaat uit vooral kasten van verschillende formaten en een bureau. Deze collectie en ook de andere collecties van Piure onderscheiden zich door subtiele hints naar Italiaans modern design, waarbij details zoveel mogelijk zijn weggelaten zonder in te boeten aan functionaliteit. Het merk werd in München in 2006 opgericht door Ludger Köhler en Simone Spanger; zij is als creatief directeur verantwoordelijk voor de ontwerpen.

De Nex Pur Office deurkastje box 75 x 40 x 75 cm is een praktisch kastje dat bestaat uit twee compartimenten met planken. Zo biedt het voldoende ruimte aan ordners en andere spullen die u uit het zicht wilt opbergen. Daarnaast is dit kastje ideaal als afscheiding tussen de werkplekken, want het is even breed en even hoog als het Nex Pur Office bureau. Door het kastje naast dit bureau op te stellen, vergroot u de werkplek, maar u kunt er ook planten bovenop zetten als visuele afscheiding. De Nex Pur Office deurkastje box 75 x 40 x 75 cm heeft aan de onderzijde twee 3 cm hoge schuifvoetjes, zodat het eenvoudig te verplaatsen is.


Productdetails
Artikel-ID 171071
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/MDF mat gelakt
MateriaalMDF, melamine, kunststof
AfmetingBreedte: 75cm
Hoogte: 78cm
Diepte: 40cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".